2777
2789
عنوان

حرفایی که جز خداکسی نمیدونه

255 بازدید | 12 پست

سلام‌.نمیدونم ازکجا شروع کنم فقط دوس دارم بگم من مجردم ۲۴سالمه برعکس دخترا علاقه ای به ازدواج ندارم اینکه اینجا هزاران نفر ارزوی بچه دارشدن وعروس شدن دارن من ندارم شاید دلیلش اینه هیچ وقت نخواستم کسی توقلبم باشه ترس ازدست دادن ترس شکستن غرور باعث شد هیچ وقت دل به کسی ندم گریه نکنم‌که کسی فکرکنه ضعیفم بلدنخندم که کسی فک کنه سبکم همیشه ازوقتی یادم میاد برا خودم قانون میزاشتم.تعجب میکنم یه انسان چطور میتونه اینقد باتنهایی بااینکه دردناکه رفیق باشه وسکوت کنه اما بخاطره ترس ازخیلی چیزا دور تموم خوشیا خط بکشه خواستم یکم دردودل کنم 

عزیزم جز خدا کسی نمیدونه الان میخوای که همه بدونن؟!

بذار فقط خدا بدونه , اینجا کسی دلش برای کسی نمیسوزه

میای درد و دل کنی 4 تا حرف میشنوی 4 تا ایراد میگیرن به هرحال هرکس مشکلات خودشو داره محکم و قوی باش و به خدا توکل کن فقط همین ... وگرنه مجازی کلا جای خوبی واسه درد دل نیست خودت ضرر میکنی چون مردم تو زندگیت نیستن که فقط بلدن قضاوت بیجا کنن و شما ناراحت میشی , اونی هم که میگه آخی الهی... دردی رو از شما دوا نمیکنه

با خدا حرف بزن درد و دل کن آروم شی , انشاالله حل میشه مشکلاتت به بهترین شکل ممکن عزیزم 😊🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه باز اینجا میتونی دردل کنی ...من حتی اینجا هم نمیتونم حرف بزنم ...یه وقتایی حتی با خدا هم نمیتون ...

درکت میکنم ‌‌..بیشتر وقتا منم این حسو دارم .ولی اینطور بودن خوب نیس 

عزیزم جز خدا کسی نمیدونه الان میخوای که همه بدونن؟! بذار فقط خدا بدونه , اینجا کسی دلش برای کسی نمی ...

حرفتون خیلی خوب ومنطقی بود.نتونستم خودمو نگ دارم ببخشید

امیدوارم یه روز یکی رو داشته باشی که بعد خدا به اون حرف دلتو بگی.ازته دل گفتم

عزیزم من متاهلم ۱۰ ساله ازدواج کردم ..ولی متاسفانه هر ازدواجی به معنای تموم شدن تنهایی نیست 

بامن چنان کن کز بعد مرگم باخود نگویی ای کاش آن روز...