بعد همه رو میشوری روی پارچه همه رو پخش میکنی آبش کاملا خشک بشه تا کپک نزنه بعد آب ونمک درست میکنی میزاری بجوشه تست کن نه زیاد شور بشه نه بی نمک و آخرش که جوش اومد بستگی به مواد شور ودبه داره من دبه ام بزرگ بود برای یک دبه یک لیوان سرکه ریختم بیشتر نریزی بعد میشه بعد مواد رو مخلوط میکنی داخل دبه میریزی و سیر هم و فلفل تند سبز هم لابه لاش و یکم تو لابه لاش سبزی شور میریزی و آب جوش همونطوری که داغ هست روشون میریزی درش رو باز میزاری تو اتاق تا یکروز تا سرد بشه سرد سرد بعد که سرد شد رودرش یه کیسه پلاستیک میزاری ودورش کش میزاری تا هوا توش نره بعد درش رو میبندی میزاری تو بیرون از خونه جای سرد آفتاب هم نخوره دوهفته درش رو باز نکن
واینکه اون برگهای کرفس که بود شستی خشک شد وقتی تمام مواد رو کامل داخل دبه ریختی و سببزیها رو لابه لاش ولی برگهای کرفس رو نگه دار آخرش که مواد پرشد رو تمام مواد بزار بعد آبنمک رو که توش سرکه ریختی بریز باعث میشه خوش عطر بشه و هوا نکشه برگ کرفش
ابو نمکو داغ داغ بریزم روش؟ بعد درش باز بمونه یک روز تا خنک بشه؟
بله من همیشه داغ داغ میریزم یکروز تو فضای خونه میزارم با در باز تا سرد سرد بشه تا سرد نشده درش رو نبند که خراب میشه بعد درش رو همونطوری که گفتم بستی بزار تو تراس یا حیاط
برگ کرفس و سیر و به خورد شده ( بوی بد شورو میگیره ) با ترخون و گشنیز بریز لابه لای سبریجات شورت رویه رو با برک کرفس بپوشون اگر دوست داشتی یکم تخم گشنیز هم بو بده و بریز توش ، یک لیوان سرکه سفید بریز روی مواد و بعد آب نمکتو اندازه کن و یواش یواش بریز تو دبه تا کاملا پر بشه درسو کیپه کیپ کن و سه روز بذار جای گرم و بعدش هم ۴ روز بیرون بذار الان که هوا خنکه تابستون بذار تو یخچال . شور خوشمزه و خوش طعم نوش جان خودت و خانواده