2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون هر حرفی ک زدید هیچ کدوم بهم نمیخورد همش تناقض داشت واقعا دلم شکست!من نیاز داشتم ک ازت خواستم!

به نظرت مریض هستم بذارمت با این حالت سر کار؟؟؟عزیز من من خودمم نگرفتم اولش گفتن رایگان هستش بعدش گفتن پولی 

عزیزم زود قضاوت کردی خیلی زود .......

زود قضاوت نکردم فقط اینکه کسی بخواد منو بفریته دنبال نخود سیاه خوشم نمیاد!دوس نداشتی اون کاربری ک مجلنی فال بگیره رو بهم معرفی کنی خیلی واضح بگو بهت نمیگم!تیکه تیکه پیغام گذاشتن ک طرف کسیو بهم معرفی نکرد...هنوز جوابمو نداد بعد دو دقیقه میگی پولیه...میگم عیب نداره شمارشو بده میگی دروغگوئه یعنی داری منو میپیچونی!

به نظرت مریض هستم بذارمت با این حالت سر کار؟؟؟عزیز من من خودمم نگرفتم اولش گفتن رایگان هستش بعدش گفت ...

پس چرا بهم دروغ گفتی ک اصلا جوابمو نداد؟؟؟؟؟؟؟الان این حرفت چیه؟؟؟؟

تناقض!

زود قضاوت نکردم فقط اینکه کسی بخواد منو بفریته دنبال نخود سیاه خوشم نمیاد!دوس نداشتی اون کاربری ک مج ...

شما برداشت بدی کردی همین فقط میتونم بگم تیکه تیکه بود چون اون طرف مقابل داشت توضیح میداد من خودم اگه یادت باشه تاپیک زدم

پس چرا بهم دروغ گفتی ک اصلا جوابمو نداد؟؟؟؟؟؟؟الان این حرفت چیه؟؟؟؟ تناقض!

عزیز من دائم که وصل نبود خانومه ..والا اولش گفت رایگان هس بعدش گفت پولیه بعدش گفت یکی از اقوامم گرفته گفته دروغه منم شمارشو نگرفتم گفتم من خودم داغونم واقعی میخوام

شما برداشت بدی کردی همین فقط میتونم بگم تیکه تیکه بود چون اون طرف مقابل داشت توضیح میداد من خودم اگه ...

بله بعدش تا دیدی دوستامو تو تاپیکت صدا زدم ک اوناهم بیان سریع تاپیکو قفل کردی بعدش دادی نی نی یار بترکونه!!!!بله؟!کاملا مشخصه اشتباه میکنم!

وقتی خودش جواب نگرفته چی بگه بهت دوست داری دروغ بگه

خیر!چون شما میگی این کاربر دروغ گفت بهت میخوام ثابت کنم اینطور نیست و اونی ک داره بیخود دیگران رو زود قضاوت میکنه شمایی!لطفا صحنه رو برنگردون

وقتی خودش جواب نگرفته چی بگه بهت دوست داری دروغ بگه

من به خواستم رسیدم!فقط شما یاد بگیر بیخودی یکیو ب بازی نگیری!میتونستی بگی نمیتونم بدم تا اینکه این همه دروغ ببافی!ب بازیم گرفتنت حرکت درستی نبود

من نزدیک شش ماه شاید هر روز پیش مهتاب میگرفتم. از بس پریشون بودم و دلم میخواست یکی بهم امیدواری بده که عشقم برمیگرده. مهتاب همش میگفت برمیگرده و من مطمئن بودم محاله برگرده. فقط برای دلخوشی دوس داشتم این جمله رو بشنوم. باورتون نمیشه عشقم که اقامت گرفته بود و مطمئن بودم که دیگه برنمیگرده یهو برگشت و با هم ازدواج کردیم. یعنی دلم میخواست یه جوری مهتاب رو گیر بیارم و دستشو ببوسم از خوشحالی. بنده خدا هی میگفت بخدا بازگشت داره ولی من میگفتم واسه دلخوشی من میگه. خیلی ناراحت بودم که دیگه همه چی تموم شده ولی دیدم نه مثل اینکه راستی راستی برگشت. شماره مهتاب 09196518128