2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من بهترین متخصص مغز و اعصابی که من می شناسم اونم چون ازش مطمئن هستم و خودم برای درمان سر درد مامانم رفتم پیشش به یه دوره دارو خوردن و نوار عصب و مغز انجام دادن الان خداروشکر سر دردش برطرف شد . به نظر من برو پیش کسی که ازش ناراضی نباشن به نظر من دکتر ناصر مهربان دکتر خوبیه و با تجربه است . از نظر هزینه ام دکتر منصفیه و اصلا پول اضافی و الکی از کسی نمی گیره 

اگر دنبال دکتری هستی که بااینکه سرش شلوغه واست وقت بذاره و مو لای درز تشخیصاش نره بهت پیشنهاد میدم حتما یه سر برو پیش ناصر مهربان. مطبش تو پاسدارانه ولی ببین هم خودم هم هرکیو که فرستادم پیشش فووووق العاده ازش راضی هستیم و دعا به جوونش می کنیم. واقعا این تیپ متخصصا تو تهران خیلی کمن. انشالله که مشکلت حل شه این پیج اینستاشه میتونی شماره و ادرسشو از بیوش برداری https://www.instagram.com/drmehrabann/

دکتر رضا سنجری خیلی دکتر خوبیه یکی از بهترین دکترای مغر و اعصاب تو ایرانه. یکی از آشناهای ما تو مغزش یه ضایعه پیدا شده بود البته دکتر سنجری تشخیص داد و عمل کرد بهش گفته بودن هرکسی نمیتونه عملت کنه. خداروشکر دکتر سنجری عملش کرد و الانم خیلی حالش خوبه. شماره تماسش اینه 75254229_75254000