2777
2789
عنوان

گریه نوزاد هنگام ادرار

12651 بازدید | 25 پست

سلام....پسرم دو ماهشه امشب چند باری ادرار کرده...گریه میکنه بعدش شدید...کسی میدونه چرا 

😢😢😢😢

از هرجا بیوفتے ڪمڪت میڪنم بلند شی،هرجا جز چشمام! ️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من گریه میکرد و زور میزد پوست روی آلتش تنگ بود و عقب نمیرفت سریع ختنش کردن خپب شد. پسر دختر خالمم هم مجراش تنگ بود

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  

۱.عفونت داره حتماً  ببرش دکتر 

۲. بین پاهاشم چک کن ببین سوختگی نداره

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

عزیزم ختنه شده؟؟اگر نشده سوزش ادارار گرفته یعنی عفونت حتما پماد یا پودر هم زیاد استفاده میکنید؟پوست اطراف سر التشو بالا پایین بکنید و زیر اب ولرم بشورید بعدم صبح ببریدش دکتر اگر بهتر نشد برای دردش اگر امشب نمیبرین دکتر یک شیاف و نصف کنید بزارید که بچه درد نکشه

گذشته ها گذشته امروز واقعیته منه ....😊 ما زنهای ایران قویترین هستیم👍

اگر درجه تب دارید بزارید و چک کنید اگر تو یک ساعت اینده دیدید بالا میره حتما ببرینش دکتر ولی شاید گرمی خوردید بچه اذیت شده یکم ترنجبین اگر دارید بهش بدین

گذشته ها گذشته امروز واقعیته منه ....😊 ما زنهای ایران قویترین هستیم👍