2777
2789

تا یک ماه بعد از شیر گرفتن خوب بود الان دقیقا دو هفتست بعد از ظهرا نیم ساعت میخوابه شبا هر نیم ساعت بیدار میشه انگار تا صبح خواب و بیداره منم که مردم از بی خوابی ۲۰ ماهشه.

میشه واسه سلامتی مامانم یه حمد بخونین😢خسته شد از بس درد میکشه😢

پوشکشو عوض کردم نه گرمشه نه سردشه.

روزا حالش خوبه خدارو شکر ولی موقع خواب هی بیدار میشه گریه میکنه همش هم میگه لالا .یعنی دوباره بخوابونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شباقشنگ باغذاسیرش یه لیوان شیرگرم پاستوریزه بده بخوره بعدبخوابون دیگه بیدارنمیشه

ای بابا اینا که کار هر صبمه میدونم از گرسنگیش نیست

عزیزم منم ازشیر گرفته بودمش ی مدت اول خوب میخوابید بعد ی مدت دیگه  دخترم همش تو خواب نااروم بود ...

جدی.تا چند وقت بود این دوره ناارومیش

حتمادندونش اذیتش میکنه منم یه مدت خیلی توخواب اذیتم میگردد دم دندون آسیاب داره درمیادبعدخوب شدخوابش

نمیدونم والله ۱۴ تا دندون داره سر هیچ‌کدوم اینطوری نمیکرد اخه دوهفته تمام بی خوابی بعید میدونم از دندون باشه اخه