2777
2789
چرا

اولا یه عالم عوارض دارن این واکسن ها

دوما اگه اون قطره ها موثر نبوده واسه چی دادن 

سوما هرچی توی این دولت میدن مطمئنا یه چیزی پشتش هست

واینکه اخیرا یه پزشکی که توی خارج از کشوره از بیخود بودن این واکسن میگفت و اینکه دیگه کشورهای پیشرفته دیدن این واکسن الکیه و نمیزنن و توی هند هم به طور گسترده زدنش الان گرفتار یه بیماری خیییلی بدتر از فلج اطفال شدن و اینکه این ویروس خییییلی کمه و اگر هم کسی مبتلا بشه احتمال خیییلی کمی داره که فلج بشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یعنی به پسر من تزریق شده؟ یا دیگه نیازی به تزریق نیست؟ 

توی کارت واکنسش رو ببینید احتمال زیاد تزریق شده.

بعدم این واکسنها برای بچه های زیر ۲.۳ ساله

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا یه عالم عوارض دارن این واکسن ها دوما اگه اون قطره ها موثر نبوده واسه چی دادن  سوما هرچی ...

واکسن فلج اطفال دو نوع قطره خوراکی و تزریقی هست.

ویروس فلج اطفال سه تیپ داره. تیپ ۱.۲.۳

واکسن خوراکی فقط مهار کننده تیپ ۲ هست

واکسن تزریقی مهارکننده هر سه تیپ

در سال ۹۵ این واکسن تعدادش تو کشور کم شد برای همین فقط به بعضی  مناطق کشور رسید مثل شهر قم که زائر پاکستانی و افغانی زیاده .

الان گفتن این بچه های دیگه گناه دارن که واکسن کامل نزنن . حالا استان به استان زمان دادن که بقیه بچه ها هم بزنن. در حقشون اجهاف شده بود.

واکسن فلج اطفال دو نوع قطره خوراکی و تزریقی هست. ویروس فلج اطفال سه تیپ داره. تیپ ۱.۲.۳ واکسن خورا ...

میدونم عزیزم

ولی مطمئنا اونا دلشون واسه بچه های ما نسوخته

این چیزی که گفتم از یه پزشک شنیدم نه یه آدم بیسواد

البته هرکس دوست داره میزنه

ولی من واسه بچم نمیزنم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

میدونم عزیزم ولی مطمئنا اونا دلشون واسه بچه های ما نسوخته این چیزی که گفتم از یه پزشک شنیدم نه ...

والا من خودم روزی که دوستم پیام داد باید براش واکسن بزنی انقد اعصابم خرد شدتا صبح صدبار تو نت سرچ کردم تحقیق کردم

باور کن یه هفته طول کشید تا رضایت دادم همش ترس داشتم بد باشه تو نی نی سایتم ماشالا انقد شایعه پراکنی میکردن که عوارض داره و فلانه . از ترس داغون شدم‌

ولی خب بعد کلی تحقیق بالاخره زدیم خداروشکر مشکلی هم نبود

فرزند شما چند ماهشه؟؟؟

والا من خودم روزی که دوستم پیام داد باید براش واکسن بزنی انقد اعصابم خرد شدتا صبح صدبار تو نت سرچ کر ...

آره همون موقع که عوارضش نشون نمیده

بعدها تقش درمیاد

اینو به تجربه دیدیم

دخترم نزدیک 8ماهشه

میدونم عزیزم ولی مطمئنا اونا دلشون واسه بچه های ما نسوخته این چیزی که گفتم از یه پزشک شنیدم نه ...

این واکسن توی ۴ ماهگی باید زده میشده ، توی برگه واکسن هم نوشته ، مگه شما بقیه واکسنارو هم نزدید ؟ اینم باید بزنید ، حالا نداشتن نزدن کسی هم نفهمیده ، حالا فهمیدن ویروسش باز از افغانستان و پاکستان اومده مجبور شدن بگیرن بزنن

من ترسم از واکسن ۱۸ ماهگیه. انقد که تو نی نی سایت شایعه پراکنی میکنن. واکسن دخترم یه ماهه دیگس میت ...

عزیزم هر بچه ای یه جوریه ببین مثلا بچه من واکسن یک سالگیش خیلی حالش بد شد در صورتی که همه میگفتن تب نداره. یک سالو نیم رو که زدم بد بود اما خیلی بهتر از یک سالگیش بود. تو بچه دیگه ممکنه متفاوت باشه کلا

واکسن فلج اطفال دو نوع قطره خوراکی و تزریقی هست. ویروس فلج اطفال سه تیپ داره. تیپ ۱.۲.۳ واکسن خورا ...

عزیزم من همدانم دو تا از شهرستانها اوردن ولی شهر نا نیاوردن 

خیلی نگران وبشدت پیگیرم 

دخارم 2/5سالشه

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
عزیزم هر بچه ای یه جوریه ببین مثلا بچه من واکسن یک سالگیش خیلی حالش بد شد در صورتی که همه میگفتن تب ...

چه منم یکسالگیش بد بود 

صورت و گلو و رانش جوش زد.😣

دوستان هر ویدیو و هر حرفی رو تو اینترنت باور نکنید.هر چیزی که تو اینترنت باشه درست نیست.

وزارت بهداشت بدِ بچه های این مملکتو نمیخواد.راجع به واکسن بیشتر تحقیق کنین و گول شایعات رو نخورین.این واکسن باید تزریق بشه.تو سایت های معتبر سرچ کنین

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤