2777
2789
عنوان

دلیلتون برای بچه دار شدن چی بود؟

234 بازدید | 34 پست

علاقه زیاد داشتین یا حوصلتون سر رفته بود یا چی؟

بنظرتون حوصلم دیگه خیلی سر میره و برای از تنهایی دراومدن خوبه بچه دار بشم؟علاقه خاصی ندارم

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

از بچگی یه علاقه خاصی نسبت به مامان شدن داشتم 

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دراومدن از تنهایی

دادن تمام محبتم بهشون

دادن چیزایی ک خودم هیییییچ وقت نداشتم بهشون

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

منم از بچه دار شدن متنفر بودم ولی ازبس همه گفتن بهم انگار تلقین شده برام از طرفی شوهرم هم انگار حوصلش سررفته چیزی نمیگه ولی احساس میکنم اگر بچه دار بشم یه سری نقصها تو زندگین رفع بشه نمیدونم فعلا که دوماه تو اقدامم و نشدم

همون تنهایی چون واقعا تنهام توجمع خانواده شوهرم خیلی تنهام وقتی میرم پیششون چون بهم محل نمیدن بااینکه ارومم و واقعا کاری ندارم بهشون بدجنسم نیستم اینجوری حداقل بادخترکم مشغولم البته هنوزبدنیانیمده توراهه

منم واس اینکه تنهام میخام نی نی دارشم😍 نگو حوصله نداری خیلیا همین حرفو زدن مدتهاست تو ارزویه ی به ...

اخه قبلا خیلی بچه دوست داشتم نمیدونم چم شد 

یعنی بچه دار بشم بهتر میشم

ما کوچیکا خدامون بزرگه...