2777
2789

ب من دروغ نگفته ولی با هماهنگی من گاهی هم بدون هماهنگی ب  مامان فضولش دروغ میگه  مثال:هر دفعه ما رو ببینه میپرسه شام چی داشتین دیروز ناهار چی داشتین شوهرمم مثلا ناهار خودش پخته شامش هم سوسیس تخم مرغ بوده میگه فاطمه جان ناهار سبزی پلو با ماهی پخته بود شام هم قرمه سبزی   

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش به حالت من از دروغ به شدت متنفرم

منم دروغ شاخدار نگفتما..در حدیکه نه رو اره بگم یا اره رو نه..مثلا امروز الکی گفتم پریود شدم که اصلا شک نکنه باردارم و اگه باردار بودم سوپرایزش کنم واینا دراین حد

همسر من دروغ که سهله حتی نمی تونه یه چیز رو ازم قایم کنه چون زود می فهمم. 😆😆😆

ولی جدا از شوخی دروغ نمی گه اما شاید یه چیزهایی رو نگه بهم .

بعدشم بستگی داره چی رو بهت دروغ بگه. یه مساله پیش پا افتاده یا یه موضوع مهم. بستگی به هر کدوم واکنش ها متفاوت می شه. 

اشکهام همه خشک شدن . دیگه حتی گریه هم نمیکنم . خدایا تو که دلت به حال من نسوخت اما تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچ کسی رو در حسرت به آغوش کشیدن بچه اش نزار
منم دروغ شاخدار نگفتما..در حدیکه نه رو اره بگم یا اره رو نه..مثلا امروز الکی گفتم پریود شدم که اصلا ...

چه قشنگ . 😍😍😍😍

منم پریودم عقب افتاده اما نمی خوام دل ببندم. 6 ساله منتظرم. 2 شب پیش خواب دیدم . یه خواب قشنگ . یه فرشته با جسم انسانی اومد کنارم یه ظرف گذاشت جلوم گفت بخور از بهشت اوردم. گفتم حالم زیاد مساعد نیست میلی ندارم. گفت برات پیغام دارم. به زودی صاحب فرزند می شی 😢😢😢

اشکهام همه خشک شدن . دیگه حتی گریه هم نمیکنم . خدایا تو که دلت به حال من نسوخت اما تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچ کسی رو در حسرت به آغوش کشیدن بچه اش نزار
همسر من دروغ که سهله حتی نمی تونه یه چیز رو ازم قایم کنه چون زود می فهمم. 😆😆😆 ولی جدا از شوخی در ...

مثلا شوهر من میگه رفتم دم در خونه عمو آش بدم کسی خونه نبود مجبور شدم برم بالا آش رو بدم خونشون فلانی و فلانی بود مثال سپیده سلام رسوند و یه دیقه قبل هم پیام اومده واسم رضا بوده اینو گفته وووو...کلا بدون این ک از هم بپرسیم و چک کنیم خودمون انقد دوست هستیم ک همه چیو واسه همدیگه تعریف میکنیم ن مخفی کاری ن دروغ

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”
چه قشنگ . 😍😍😍😍 منم پریودم عقب افتاده اما نمی خوام دل ببندم. 6 ساله منتظرم. 2 شب پیش خواب دیدم . ...

انشالله دامنتون سبز میشه ب زودی...توروخدا باردار شدین تاپیک بزنین با خبر شم تو این خوشی سهیم شیم

مثلا شوهر من میگه رفتم دم در خونه عمو آش بدم کسی خونه نبود مجبور شدم برم بالا آش رو بدم خونشون فلانی ...

خیلی عالیه. ما هم چیز پنهانی از هم نداریم. خوشبخت باشید کنار هم 😍😍

انشالله دامنتون سبز میشه ب زودی...توروخدا باردار شدین تاپیک بزنین با خبر شم تو این خوشی سهیم شیم

همین الان پریود شدم. 😢😢😢😢

ای خدا حکمت رو شکر