2777
2789

سلام 

خانواده شوهرمم گروه ت ل گ ر ا م دارن كه اونجا هستند

بعد اينا خيلي منو اذيت ميكنن و همش باعث دعوا و اعصاب خوردين

ديروز زنگ زدن به شوهرم، شوهرم سر كار بود ، گفتن كه پاشو تنها بيا نهار اينجا

منم از ديروز اعصابم خورده

دوست دارم بيام از گروه بيرون

به نظرتون بيام يا نه؟

برای سالم بودن تو دلیم میشه صلوات بفرستید لطفا 🤱🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیرون نیا ، گروه رو مخفی کن که اصلا نبینی 

من گروه هایی که نمیخوام باشم ولی بنا به دلایلی نمیشه بیرون بیام حالا احترام و یا هر چیز دیگه ای مخفی میکنم که اصلا نبینم پیام اومده 

خانواده شوهر من که دو سه ماه بعد عروسیمون منو از گروه حذف کردن.به شوهرم گفتم گفت خواهرها باهم تصمیم گیری کردن که حذفت کنن.من گفتم اخه چرا؟

گفت اخه میگن گروه عزیزهای مادرمونه خبریه من عزیز مادرشون نیست.منم دیگه اهمیت ندادم. برا شوهرمم زیاد اهمیت نداشت این قضیه.

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
خانواده شوهر من که دو سه ماه بعد عروسیمون منو از گروه حذف کردن.به شوهرم گفتم گفت خواهرها باهم تصمیم ...

چقدر بدجنس

همون بهتر كه تو گروه نيستي

من مسيجاشونو كه ميبينيم عصبي ميشم قشنگ

من از گروه لفت دادم و بهانه آوردم که میترسم  دختر دوساله ام استیکری عکسی فیلمی بفرسته چون برادر شوهرام هم عضو هستند ولی آرامش گرفتم از وقتی گروه را ترک کردم 

چقدر بدجنس همون بهتر كه تو گروه نيستي من مسيجاشونو كه ميبينيم عصبي ميشم قشنگ

اره بابا میخوام چیکار گروهشونو.

اما شما خودت بیرون نیا پیشه شوهرت بد میشی.

اصلا پیام هارو نخون که روحت اذیت شه.گروه رو مخفی کن

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
من از گروه لفت دادم و بهانه آوردم که میترسم  دختر دوساله ام استیکری عکسی فیلمی بفرسته چون برادر ...

من چه بهانه اي بيارم؟