2777
2789
عنوان

سنگ کلیه

181 بازدید | 14 پست

امروز ازمایش دادم ولی فعلا جوابش نمیاد..علائمش چجوریه..من از صبح دل درد شدید در سمت چپ دارم ضربانیه موقع دفع سوزش دارم الانم نزدیک دو ساعته دارم به خودم می پیچم از شدت درد ..خدا همینو کم داشتم توی این شرایط

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من دقیقا قسمت پهلوم در میگرفت ، انگار کیله میخواست بزنه بیرون ،درد خیلی بدیه

میشه بیشتر بگی...الان هم دردش مثل قبلنه?

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک
مال من دقیقا قسمت پهلوم در میگرفت ، انگار کیله میخواست بزنه بیرون ،درد خیلی بدیه

ازمایش دادم مشخص میشه..مگه سمت راست نیست اپاندیست

میشه بیشتر بگی...الان هم دردش مثل قبلنه?

الان که خداروشکر ندارم ، ولی سه بار برام پیش اومد هر سه بار همین جوری بود، فقط هم قسمت پهلوم درد میگرفت، نه جای دیگه، چرارنگفتی برات سونو اورژانسی بنویسن، خدایی نکرده آپاندیست نباشه 

دردش از درد زایمان طبیعی صدبرابر بدتره! من هر دو دردو کشیدم! وقتی سنگ بخواد حرکت کنه یه درد وحشتنا ...

مامانم ی جوری رفتار میکنه انگار ن انگار نمیدونه چه دردیه😔هر لحظه شدید تر میشه

دردش از درد زایمان طبیعی صدبرابر بدتره! من هر دو دردو کشیدم! وقتی سنگ بخواد حرکت کنه یه درد وحشتنا ...

جدی یعنی درد زایمان کمتر از اون، اگه باشه که خوبه، اون وحشتناک بود هر لحظه فکر میکردم الان کلیه ام از جا کنده میشه

الان که خداروشکر ندارم ، ولی سه بار برام پیش اومد هر سه بار همین جوری بود، فقط هم قسمت پهلوم درد میگ ...

دیگه گفت سه بیاید کاریش نمیشه کرد

دیگه گفت سه بیاید کاریش نمیشه کرد

اگرم باشه بهت مسکن میزنن و سرم ،یا شیاف میدن ،مایعات زیاد بخور  یه جا نشین راه برو، بدترین حالتش اینه سنگت زاویه داشته باشه وحرکت نکنه اونوقت لیزرش میکنن ، من اولین بار یک هفته صبر کردم متاسافانه تکون نخور لیزرکردم، دفعه بعد خوشبختانه حرکت کرد خودش دفع شد

جدی یعنی درد زایمان کمتر از اون، اگه باشه که خوبه، اون وحشتناک بود هر لحظه فکر میکردم الان کلیه ام ا ...

هر دو درد درده بدیع ولی سنگ کلیه بدتره.

کلیه مثلا تو نیم ساعت وحشتناک درد داری بعد ولت میکنه تا نهایت یه جا گیر کنه یا دفع بشه یا دوباره حرکت کنه که دردش شروع بشه

ولی زایمان بدیش اینه چند ساعته هر چند دیقه یه بار میگیره ولت میکنه تا چند ساعت.

خدایا ممنونم که معجزتو بهم نشون دادی.