2777
2789
عنوان

سوال درباره سوپ‌پای مرغ

201 بازدید | 18 پست

سلام . 

میگم طرز تهیه سوپ پای مرغ چه جوریه که خوشمزه و مقوی باشه؟؟؟

توی نت دیدم 

ولی قلقشو میخوام 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

یه سوال دیگه . 

من بسته بندی از فروشگاه خریدم ناخن هاشو باید بگیرم؟؟؟

چندشم میشه 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
یه سوال دیگه .  من بسته بندی از فروشگاه خریدم ناخن هاشو باید بگیرم؟؟؟ چندشم میشه

بله باید بگیری با چاقو ببر بندو که ناخن داره. اول بزار کامل بپزه با یه پیاز درسته و هویج بعد دو سه ساعت آب رو همراه بقیه مواد سوپ بزار بپزه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله باید بگیری با چاقو ببر بندو که ناخن داره. اول بزار کامل بپزه با یه پیاز درسته و هویج بعد دو سه س ...

آخه چندشم میشه بهش دست بزنم 😖

بله باید بگیری با چاقو ببر بندو که ناخن داره. اول بزار کامل بپزه با یه پیاز درسته و هویج بعد دو سه س ...

یه سوال دیگه 

فقط آبش استفاده میشه،؟؟

وقتی پخت خود پای مرغ رو بندازم دور؟؟؟

منم خيلي بدم مياد ازش ولي خيلي خاصيت داره 

اگه ي روزي خودمو قانع كردم ك بخورم همچين سوپي ،عمرا بتونم پاش رو بخورمش 

دور ميريزم از عصارش ك قاطي سوپ شده ميخورم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
یه سوال دیگه .  من بسته بندی از فروشگاه خریدم ناخن هاشو باید بگیرم؟؟؟ چندشم میشه

آره باید بگیری

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.