2777
2789

دوستان خرجی کم میاریم . بخدا هیچی نمیگیریم ازلباس وتفریح که صفره صفریم . مستاجریم. کلا 1 تومن میمونه واسه خرجیمون . این ماه که واسه خودمون گوشت نگرفتیم فقط واسه دخترم گرفتیم . فقط من انقد بدبختم؟میدونم فقط منم . بخدادیگه موندم . چکارکنم آخه؟ یه غذاهایی بگید که کم خرج باشه . هرچی تو اینترنت میزنم والا کم خرجشم باز پرخرجه . 

😔😔😔عزیزم

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم هممنون مشکل داریم....شوهر من که امشب دیونه شده از بی پولی

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

تو گوشتت سویا هم چرخ بکن یا سنگدون مرغ برخ چرخ بکن مثل گوشت میمونه کلا شرایط سختیه باید خیلی رعایت کرد

خدایا شکرت که بالاخره معحزتو بعد 4سال بهم نشون دادی ممنونتم بخاطر همه چی بالاخره نینی کوچولو اومد تو دلم .لطفا اگه مشیه برای سلامتی نینیم یه صلوات بفرستین ممنون

منم شرکت شوهرم گفته تا اخر این ماه بیا...بعدم بیکار میشه....من بلید فک کنم ....کرایه خونه را کی بده...غذا پیشکش

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

عزیزم حتما ک نباید گوشت بخوری . حبووبات بهترین منبع پروتئینه . غذاهای حبوباتی درست کن قلم بخر بریز توش. 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

ماکارانی . کتکلت . دمی برنج . بادمجون ...

به فکر کم خرج نباش مدیریت کن تا کم کم همه چیز دستتون بیاد مثلا خورشت میزاری به جای اینکه نفری ده تا گوشت بخورید نفری دوتا گوشت بخورید... 

مثال زدم

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....