2777
2789
عنوان

مارک خوب لوازم آرایش؟بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 5858 بازدید | 75 پست
چرته گفته عزیزم دوستم گرفت ‌156 👍

مک محاله این قیمت باشه.زیر ۴۰۰ نیست

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مك استفادع ميكنم ٤٠٠ به بالا اون روز فقط ٥ تومن پول لوازم ارايش دادم خيلي گرون شده

برای مصرف شخصی؟

پرایمر چه مارکی خوبه؟

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
کاورش چطوره خوبه؟ من پوستم چربه برعکس شما

خوبه بد نیست ولی خانمایی که تو خیابون میبینم حسرت آرایششونا زیاد میخورم نمیدونم اونا چطوری انقدرررر قشنگ آرایش میکنن 

من پنکک لورینت استفاده میکنم ولی دنبال بهتر از اینم آخه پوستم خشکه هرچی امتحان میکنم نمیشه

لورینت ایرانیه مگه نه؟

دی دی کرم نوکس بخر خیلی برای پوستای خشک خوب میشینه رو پوست ولی الان حدود ۱۹۰ هست قیمتش