2777
2789
عنوان

درد کتف و شونه چپ😞😞

41060 بازدید | 19 پست

پریشب کتف چپم خیلی درد میکرد..با زیر بغلم ب سمت پشت..رفتم نوار قلب خدا روشکر چیزی نبود

آمپول شل کننده عضلات زدم ولی فرقی نکرده

کمتر شده اما قطع نشده

کتفم دردنمیکنه الان زده ب شونم سرشونم درد داره

کسی میتونه راهنماییم کنه خیلی ناراحتم استرس دارم

هفته گذشته کلییی استرس و عصبی بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دردهای کتف و مخصوصا دردهای نقطه ای اکثرا عصبی هستند.اگه از نظر قلب مشکلی نیست  با مسکن و کمپرس ...

آره عزیزم نقطه ایی... پریشب تا زیر سینه بود اما جمع شده الان تو ی نقطس😞😞وقتی گرمش میگیرم خوب میشه

آره عزیزم نقطه ایی... پریشب تا زیر سینه بود اما جمع شده الان تو ی نقطس😞😞وقتی گرمش میگیرم خوب میشه

من زیاد تجربه کردم .اکثرا هم بعد اینکه یه دوره بحرانیه روحی روانی سیر میکردم پیش میومد .دکتر هم رفتم فایده نداست آمپول شل کننده هم اثر نداشت .فقط نذاری سرما بزنه.کیسه اب گرم بذار، خوردن تخمه آفتابگردان و موز و مویز و آب زیاد هم تا حدی کمک میکنه به خاطر منیزیم 

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌
سلام خوب شدی منم همین مشکل و راحتم در سمت چپم

خداروشکر بهتر شدم ولی گاهی هم درد میگیره

حتی رفتم نوار قلب گرفتم و گفت مشکلی نداره

دکتر گفتم این دردها بیشتر عصبی هست

و گاهی هم مشکلات معده باعث این دردها میشه

یارب نظر تو برنگردد