2777
2789
عنوان

تو ساک نی نی چیا باید بذارم?😆

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 47 پست
چه امضای باحالی واسه من هم دعا کنید این ماه منم حامله بشم یه نینی سالم و صالح 

🙏🙏🙏ایشا...عزیزم به خواسته ات برسی ،امیدوارم فندق دار بشی😁, برای منم دعا کن همه چی خوب پیش بره

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄
حوله  خشک کن مابیبی کرم سوختگی لباساش دو سه دست کلاه  یه سرهمی پتو دور پیچ قنداقش ...

عالی حافظت خوب کار میکنه من فقط پوشک برای خودم یادم اومد حواست باشه حتما پوشک بچه برای خودت ببری نوار بهداشتی استفاده نکنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امضات عالی بود 😂 نی تیت الان با خوندنش اینه😐😔

😂😂باید عوضش کنم ،چشم و گوشش باز میشه 

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄
عالی حافظت خوب کار میکنه من فقط پوشک برای خودم یادم اومد حواست باشه حتما پوشک بچه برای خودت ببری نوا ...

اره یادمه

تو لیست خریدم نوشتم

هنوز نخریدم 

شرت یکبار مصرف

🙏🙏🙏ایشا...عزیزم به خواسته ات برسی ،امیدوارم فندق دار بشی😁, برای منم دعا کن همه چی خوب پیش بره

ایشالا ی زایمان راحت داشته باشییید همتون🙏من ۲ ساله ک منتظرم 

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
عالی حافظت خوب کار میکنه من فقط پوشک برای خودم یادم اومد حواست باشه حتما پوشک بچه برای خودت ببری نوا ...

چرا؟؟ من فقط بیمارستان پوشک کردم چون خون ریزیم کمه نوار استفاده میکنم؟؟ 

یعنی پوشک بچه بگیرم واسه خودم?

بسم الله الرحمن الرحیم 

اول براخودت 

شونه

خرما 

لوازم آرایش

جوراب بلند و ضخیم 

ش یه بار مصرف

س شیردهی 

پد 

شسوار کوچیک برا زایمان طبیعی 

یه ظرف کوچیک عسل

برا نی نی 

پوشک ۱۰ ۱۲ تا سایز صفر

دستمال مرطوب

دستمال کاغذی 

برس مویی خخخخ

لباس ست بیمارستانی که یه بادی یه سرهمی که پاش دکمه داشته باشه کلاه و دور پیچ و پاپوش و دستکش داشته باشه

لباس سایز صفر لباس سایز ۱ 

سرهم ضخیم اگه برا فصل سرد 

کیسه برا دور انداختن پوشک

وای چه حس خوبی خیلی زود نی نی میاد بغلت. الهی خدا به همه منتظرها نی نی سالم بده مال منم سالم باشه و ...

😄تز یه طرف خوشحالم از یه طرف به شدت استرسی شدم میترسم از درد زایمان😨میگم همونجا بمون جات خوبه

بسم الله الرحمن الرحیم  اول براخودت  شونه خرما  لوازم آرایش جوراب بلند و ضخیم&nb ...

😂😂از ساک نی نی گذشتم چمدون میبرم 

مدارک.پوشک.لباس نوزادی.نواربهداشتی.پوشک.شیشه شیر . خرما.دستمال.حوله.لوازم ارایش.شارژر.ساک حمل بچه.

فکر شارژرو نمیکردم😁😁عجب ریزبین