2777
2789

سلام دوستان از دست موهام خسته شدم بیاین بگین لیزر چجوریه بیکینی مخصوصا  مشهد جای خوب کی سراغ داره ک قیمتاشم مناسب باشه اخه بعضیا رفتن میگن دوباره درمیاد و اگ کسی رفته بگه قد مو باید چقد باشه برای لیزر

اول برو وکس یا اسپری استفاده کن تا مو های بدنت بره. بعد میری لیزر میکنی
بیکینی رو بزار آخرسر. خودم گذاشتم آخر
با ی همراه خیلی صمیمی برو . من با مادرم رفتم. البته وقتی دکتر خاست اونجاهارو لیزر کنه به مادرم گفتم نگاه نکنه
بعدش ی سری لوسیون و کرم و اینا باید استفاده کنی برای پوستت که قرمز نشه خیلی
کلا همه چیزو میگه بت. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من اطلاعات دارم ولی نمیتونم بیام مشهد😬

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
ژیلت بزنم خوبه؟شما رفتی؟مرکز خوب کجاس نمیدونی؟

زیلت هم خوبه. همه استفاده میکنن.
من اصفهان رفتم پیش دکتر عاصمی.با دستگاه الکساندریت 2018 انجام دادم خوب بود
الان دکتره نیستش متاسفانه  
من پارسال با کلی اصرااااار به مادرم، اخرسرقبول کرد هزینه هاشو متقبل بشه    و بریم لیزر.480 شد فول بادی.

زیلت هم خوبه. همه استفاده میکنن. من اصفهان رفتم پیش دکتر عاصمی.با دستگاه الکساندریت 2018 انجام دادم ...

عزیزم دیگه موها درنمیان؟ من قراره برا دست و پا و پشت لب برم اما ترسم اینه که موقتی باشه و دوباره سبز بشن

دلم گرفته از این طعنه های مردم شهر         چقدر خسته ام آ
عزیزم دیگه موها درنمیان؟ من قراره برا دست و پا و پشت لب برم اما ترسم اینه که موقتی باشه و دوباره سبز ...

بعد چند سال باید تکرار کنی. حدود 3-4سال بعدش. بعد دیگه احتمال اینکه دربیاد خیلی خیلی کمه