2777
2789
عنوان

بچه هابیاین دعا کنیم

139 بازدید | 35 پست

شهادت بانوی دوعالم به همتون تسلیت میگم.بیاین واسه مشکل هم دعاکنیم صدامون بخدا برسه واسه مشکلات من دعاکنید خیلی زندگیم خرابه شب روز ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله زندگی استارتر خوبه خوب شه خاهرزاده اون خانم به هر حاجت یا شفایی ک داره برسه شمام برای مثبت شدن بیبی چک و بارداری فردام دعاکنید

معجزم مرداد ۱۴۰۴ میاد بغلم خدایاشکرت

خیلی خرابه زندگیم باورکن چندساله ک ازدواج کردم من روز خوش ندیدم ی خاطره خوب ندارم 

حتما از شوهزته این مشکلا..خداکنه سرش بخوره بسنگ اگه اینطوره تا بدونه طندگی خیلی ثشنگتره.

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.
حتما از شوهزته این مشکلا..خداکنه سرش بخوره بسنگ اگه اینطوره تا بدونه طندگی خیلی ثشنگتره.

بعضی موقع ها انقد دردام زیادمیشه احساس میکنم موهام داره ازریشه سفیدمیشه خوشبحال اونایی که حامی خوبی دارن 

انشالله زندگی استارتر خوبه خوب شه خاهرزاده اون خانم به هر حاجت یا شفایی ک داره برسه شمام برای مثبت ش ...

ایشالا مثبت بشه دلت شادبشه همیشه دعامیکنم کسایی ک ارزوی مادرشدن دارن زودی مامان بشن خودم کشیدم سخته