2777
2789
عنوان

شوهرم با دوستاش

360 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها

شوهرم وقتي ميايم شهرمون،البته هروقت شرايط جور باشه دوست داره بره پيش دوستاش.منم مانع بشم دعوا و اعضاب خوردي پيش مياد.

ميگه سه ماه نديدم دوستاما،نميدونم چرا من راحت دوستاما گذاشتم كنار ولي شوهرم نميتونه؟☹️شوهراي شمام پيش دوستاشون ميرن 

شما مشكلي ندارين؟

کلا مردها رفیق باز تر از خانم ها هستن، و اینکه صمیمیتی که با دوستاشون دارن خیلی بیشتر از خانم هاست، شوهر من اصلا با کسی دوست نیست .اما برادرم هنوز بعد از بیست سال و داییم بعد از چهل سال با دوستاشون رفت و آمد دارن 

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر سه ماه یه بار عیبی نداره که

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷

البته وقتی ام بره حرص میخورما

کلا ما خامومها تکلیفمون با خودمون مشخص نیست

اما زیاد بهشم گیر نده.

اگه دوستاش آدمهای خوبی هستن چرا گهگداری نبینتشون

خودتم نباید قطع رابطه میکردی.

دوستی که چیز بدی نیست.

البته دوست خوب.نه اعصاب خرد کن

البته وقتی ام بره حرص میخورما کلا ما خامومها تکلیفمون با خودمون مشخص نیست اما زیاد بهشم گیر نده. ...

نه ديگه تصميم گرفتم ازش نپرسم اصلا كجايي

من چون شهر ديگه رفتم ناخوداگاه جداشدم ازشون😓

به نظر من روی اخلاقش هم تاثیر خوب  میزاره. یه کم شادو آرومتر میشه احساس میکنم .من همیشه میگم نب ...

اره منم به خدا مشكلي با رفتنش ندارم

حرفتا قبول دارم كه نبايد زياد چسبيد ولي وقتي به خاطر نرفتنش پيششون دعوا ميشه بينمون ،حس. ميكنم اونا خيلي براش. مهمترن