2777
2789
عنوان

حس مادری چجوریه؟

383 بازدید | 45 پست

سلام یه سوال دارم میشه کامل توضیح بدین.حس مادری چه جوریه؟ مثل چه حسیه؟ خیلی دوست دارم بدونم. نمیتونم از مامانم یا خواهرهام بپرسم ناراحت میشن برام .خودم خیلی عاشق بچه ام دو بارم سقط داشتم ولی خدا هنوز بهم بچه نداده . می خوام بدونم اونهایی که بچه دارن چه حسی دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه توصیفش کرد هرمادر ی حسی  داره 

اما این دوتا همیشع همراه ی مادر نگرانی برای بچه و خوشحالی ازدیدن  موفقیت و شادی بچه 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

عزيزم برات صلوات فرستادم انشاءالله به حق صاحب امشب يه ني ني سالم خدا بهت بده

حس مادري غير قابل وصفه واقعا

وقتي مادر ميشي يني دوتا قلب داري كه اجازه ميدي يكيش بيرون بدنت بتپه 

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

آجی منم مثل شمام ،،،،،😢😢😢😢😢رفتم بچه خواهرم و از مدرسه بیارم ،،یه عالمه بچه یهو ریخت تو حیاط   اشکم در اومد گفتم کاش میشد دو سه تاشو من ببرم خونه

هر انچه در جستجوی آنی ،آنی😊

من که هنوز مادر نشدم باردارم. ولی وقتی هرشب به خاطرش آمپول میزنم کل بدنم کبود شده و کلی دردسر دیگه دارم میکشم که خدا سرهیچکی نیاره. میگم واقعا حاظر نبودم این دردسرارو به خاطر هیچکس دیگه ای تحمل کنم. فعلا حس مادری واسم اینطور تعریف شده. تحمل چیزایی که به خاطر هیچ کس دیگه جز بچت حاظر نیستی تحمل کنی

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

همش نگرانی برای آینده

خوشحالی از شیرین کاریاش

عصبی و کلافه از شیطونیاش

گاهی خسته از اینکه از پسش برنمیای به یه دیوار تکیه میدی و نمیدونی باید گریه کنی یا خوشحال باشی یا...

نگران تعلیم و تربیتش...

ایلام ۹۸《هر بژی چوار پارچه کورد》