2777
2789
عنوان

نارنجی از نو :)

408 بازدید | 29 پست

گذشته باید توی گذشته بمونه . 

نمیگم برام راحته ولی با اینکه حالا توی جامعه منو به چشم یه دختر نگاه نمیکنن خیلی کنار اومدم.

تو 21 سالگیم مطلقه هستم بله میدونم اینو ولی برام ناراحت کننده ست که خیلیا از جمله خانواده خودم دیدگاهشون به واژه مطلقه اینه:

"آخی.. طفلک باید یه عمر بمونه تا شاید یکی پیدا شه بگیرتش.."

"فلانی مطلقه ست."

"خیلی دختر خوبیه هااا ولی خب.. طلاق گرفته!"

ببینید تاحالا کسی واسه توصیف شما ، از شرایط بی تاثیر توی شخصیت و هویتتون استفاده کرده؟!

مثلا تاحالا کسی پشت سرتون گفته "دختر خوبیه ولی داداش داره!"

طبیعتا نه خیلی مسخره است . چون داداش داشتن شما تاثیری توی زندگی اجتماعی شخصیتون نمیذاره.

من مطلقه حساب میشم. ولی این چه تاثیری داره توی تصمیمام و کارام؟

برام جالبه که کسی نمیگه رشته خوبی توی دانشگاه فلان میخونه!

کسی نمیگه هروقت تونسته کمکمون کرده..

کسی نمیگه با این سن کم ادم خودساخته ای بار اومده.

کسی نمیگه یه کتاب میخواد چاپ کنه.

و...

نه متاسفانه .

از اون روز به بعد ، من فقط یه مطلقه م.

نه بیشتر...

ممنونم جامعه عزیز.

ممنونم مامان.

ممنونم بابا

اگر خوندین ممنونم ببخشید طولانی و شاید مبهم بود یکم خسته م

یا رفیق من لا رفیق له✋

چی شده نارنجی؟ عقد نکردین مگه

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.

عزیزم

و کسی نمیگه چه قلم خوبی داره

من واسه خودم خواستگار مطلقه اومد اصلا برام مهم نبود این ویژگیش ولی مامانم وقتی فهمید قیامت ب پا کرد...شوهرمم مث مامانم فک میکنه و متاسفانعه جامعه نظرش همینه

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی، بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مطلقه ام ....تو جلسه گروهی مشاوره برای معرفی من گفتم فلانی و مطلقه هستم مسیول جلسه بلند شد و ب احترام شجاعت من شروع ب دست زدن کرد گفتم چی شد گفت کسی ب جسارت تو ندیدم ک خودش اینجور معرفی کنه حقیقت اینه ک من شکه شدم و گفتم من مشکل دارم یا بقیه ک راحت میگم مطلقه ام و بقیه مخفی میکنن هنوزم نمیدونم بگم نگم

عزیزم منم تو نامزدی جدا شدم شرایط تو ایران برای دخترا و زنای طلاق واقعا سخته همه ب چشم یه آدم بدبخت بهمون نگاه میکنن ک هیچ آینده و امیدی نداریم اما ما خدارو داریم هیچ وقت از معجزه خدا ناامید نشو دوستم مهمه اینکه شما پیش خدا سرفراز باشی عزت داشته باشی بنده هاش مهم نیستن💞

منم مطلقه ام ....تو جلسه گروهی مشاوره برای معرفی من گفتم فلانی و مطلقه هستم مسیول جلسه بلند شد و ب ا ...

حالا لزومی هم نداره خودتو با پسوند مطلقه معرفی کنی که عزیزم.

تا خدا با من است زمانه با من است .

اوناییکه بقیه نمیگنو خودت مدام بگو به خودت من یبار سر یه موضوعی خیلی تنهاشدم اما گفتم بدرک خودم بجای همه خودمو دوست دارم حالاکه راهتو انتخاب کردی شهامت داشته باش و همونجوری که گفتی پاشو بساز خودتو شرطش اینه قبول کنی محیطت همینه و کاریش نمیشه کرد اما میتونی خودتو مقاوم کنی راه سختیه ولی از افسردگی و باختن خیلی بهتره

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند که حالِ دلِ همه مان خوب خواهد شد ...اندکی صبر ...اندکی تحمل ... ♥️.                            من از دستت ندادم،با دست پر برمیگردم یه روزی...وقتی خورشیدو میخوای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی
حالا لزومی هم نداره خودتو با پسوند مطلقه معرفی کنی که عزیزم.

ن تو جلسه باید کامل معرفی میکردی مثلا متاهل پدر دو فرزند یا مجرد یا مطلقه مادر یه فرزند همه اینجور معرفی میکردن منم گفتم دیگه 😄😄😄

منم مطلقه ام ....تو جلسه گروهی مشاوره برای معرفی من گفتم فلانی و مطلقه هستم مسیول جلسه بلند شد و ب ا ...

دقیقا . آدم از واکنش های دیگران (حالا چه جنبه تشویقی داشته باشه چه بار سرزنشی) تعجب میکنه. من تقریبا از همه کسایی که میشناسم بعد جداییمون دلخورم همه یه طور دیگه باهام رفتار میکنن :(  شدم کانون توجه تو دانشکدمون خیلی دورم شلوغ شده قبلا اینطور نبود.. من که میدونم از روی ترحمشونه این خیلی بیشتر عذابم میده

یا رفیق من لا رفیق له✋
ن تو جلسه باید کامل معرفی میکردی مثلا متاهل پدر دو فرزند یا مجرد یا مطلقه مادر یه فرزند همه اینجور م ...

اهان متوجه شدم ولی من خودم متنفر بودم از اینکه کسی متوجه بشه نه اینکه مطلقه بودن بد باشه نه از سوال جواب های اینکه چرا جداسدی چی شد و ترحم های بعدش وارزوی ازدواج مجددشون ادمو داغون میکنه.

تا خدا با من است زمانه با من است .