2777
2789
عنوان

ویژگی های ظاهریتونو بگین

1226 بازدید | 126 پست

تو اولین نگاه قدم جلب توجه میکنع چون یکم بلندم ۱۷۵

۵۶ کیلو هستم 

پوستم سفیده و کک مک دارم 

چشمام درشت و قهوه ایه

موهامم قهوه ایه تیره 

دماغمم گنده س ولی میگن به صورتت میاد 

صورتمم کشیده س

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قد ۱۷۸

وزن ۴۰

چشام قهوه ایه

لبام نازک عضو بارز صورتمم دماغ درازمه ک ب عنوان قطب نما ازش استفاده میکنم

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

قدم ۱۶۸ تا بود اگر کمتر نشده باشه ۷۳ وزنم در نتیجه تپلم. صورت بلند پوست گندمی چشن و ابرو مشکی معمولی با لبهای معمولی و موهای مشکی پر و معمولی فقط چیزی که باعث شده کمی بتونم پز بدم دماغم هست که همه میگن خیلی خوبه

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
من هرکاری کردم نتونستم این امضامو بردارم دوباره گذاشتمش لامصب😶

خیلی باحاله فقط آخرش😂🤣

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

چشام متوسط مشکیییییی

پوستم گندمی مایل ب سفید

موهام مجردی خرمایی بود الان رنگ کردم

لبم متوسط  یکم قلوه ای

دماغ کوچیک

پیشونی یکم بلنده

وزن ۶۵

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃