2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقتشه؟  من دخترم ۷ ماهشه، هی شیرخشک شو عوض میکنن. دیوانه شدم دیگه. البته معلوم نیست حساسیت ...

۵ماه نی نی شما چ علائمی داره چ شیرخشکایی دادی

رهـا جونم خوشا ب بخت بلندم ک تورو دارم

عزیزم دخترت چند وقتشه؟ خیلیا به شیر گاو حساسیت دارن. اگه اینطوره باید با دکترش مشورت کنی که به جاش چی بخوره شیر خشک سویا هست. یا شیر بدون لاکتوز یا شیر سویا.

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون
عزیزم دخترت چند وقتشه؟ خیلیا به شیر گاو حساسیت دارن. اگه اینطوره باید با دکترش مشورت کنی که به جاش چ ...

پنج ماهه شیر سویا چیه اسمش

رهـا جونم خوشا ب بخت بلندم ک تورو دارم
پنج ماهه شیر سویا چیه اسمش

مارکشو نمی دونم معمولا رژیمی فروشا می فروشن. ولی قبلش با دکترش مشورت کن. 

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون
خب علائمش چیع

دختر من 6سالشه آلرژیش خوب نشده   خون  تو مدفوعش بود دلپیچه های شدید  اسهال با یبوست شدید   شیر هایپو الرژیک   میدادم بعد چند ماه به اونم واکنش نشون داد قطع کردیم حالام الرژی تنفسی