2777
2789
ژل رو حتما باید بری پیشش متخصص چون خیلی مهمه زدنش دکتر شفیعی متخصص پوست ومو وزیبایی و خیلی تبحر داره ...

میدونی تزریق چربیش چقده به کل صورت ؟؟؟ بعد یکی تتتتتتتتتتتروخدا راجب موندگاریش بگه چطوره هر چند ماه یه بار خرج دوباره میخواد؟

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟
تزریق چربی چرا نکرده چربی میگن ارزونتره و بهتر درست نیست ؟؟؟؟گونش حسابی تپل شده قسمت پایین گونه هم ز ...

دکتر شفیعی از دکترهای کلینینک دکتر باریک بین هستش اما چون تمام وقتهاش پر بود رفتم پیش دکتر شفیعی زد کلینینک بهروز پاسداران دکتر شفیعی اونجا هستش

چه کسی میخاهد منو تو ما نشویم خانه اش ویران باد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم برم پس دنباله دکتره خوب بکدم من ثورتم خیلی خوب بود بخدا دانشجو بودم پسرا بهم میگفتن گونه انقد گونه داشتم رفتم ارتودنسی کردم اصلا صورتم بهم ریخت الان همسرم هی میگه برو گونه بزتر خیلی بهت میاد هی عکسای دانشجوییمو میبینه میگه برو ولی من میترسم مصنوعی شم

دکتر شفیعی از دکترهای کلینینک دکتر باریک بین هستش اما چون تمام وقتهاش پر بود رفتم پیش دکتر شفیعی زد ...

قیمتاش با باریک بین فرق داره یعنی کمتره ؟

میدونی تزریق چربیش چقده به کل صورت ؟؟؟ بعد یکی تتتتتتتتتتتروخدا راجب موندگاریش بگه چطوره هر چند ماه ...

چربی رو نمیدونم باهاشم موافق نیستم ژل خوبه 

نه برجسته کرده دکتر گفت بهش ژل براش مناسبه چربی براش مناسب نیست دکتر تشخیص میده ژل یا چربی رو

چقد اطلاعاتتون از دکتر زن داداشتون بالاس

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
دکتر شفیعی از دکترهای کلینینک دکتر باریک بین هستش اما چون تمام وقتهاش پر بود رفتم پیش دکتر شفیعی زد ...

شماره تماس داری بدی بهم شفیعی رو ؟راجب تمدید کردنشم از زن داداشت میپرسی بهم بگی خیلی برام مهمه 

چربی رو نمیدونم باهاشم موافق نیستم ژل خوبه 

چرا ؟ من بخاطر هزینش مجبورم چربی کنم ....خانوما کسی فرق این دوتا و خوب بدشو میدونه راهنمایی کنه ؟

شماره تماس داری بدی بهم شفیعی رو ؟راجب تمدید کردنشم از زن داداشت میپرسی بهم بگی خیلی برام مهمه 

شماره کلینینک رو ندارم سرچ کن تو گوگل کلینینک بهروز میاد 

میپرسم ازش ببینم دکتر درمورد تمدیدش چی گفته میگم