2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا ما ایرانیا ب ی چی گیر بدیم دیگه تمومه،الانم همه مای بی بی و مولفیکس استفاده میکنن

نمیدونم یعنی مارکای دیگه بده؟اگه بده بگین لطفا چجوریه؟من چیزی از پوشک نمیدونم

من مابیبی میبستم راضی بودم این دفعه مولفیکس خریدم اصلاااا راضی نیستم..مای بیبی خیلی بهتره

پس نمی ده ؟ حساسیت نمی ده؟ چن ساعت یکبار باید عوض کنی مس نده

والا ما ایرانیا ب ی چی گیر بدیم دیگه تمومه،الانم همه مای بی بی و مولفیکس استفاده میکنن نمیدونم یعنی ...

من کوکومی مرسی میبیندم که به صرفه تره...البته اونا رو هم استفاده کردم.

من واسه پسرم مرسي استفاده ميکردم،راضي بودم،البته پسرم به بقيه پوشکا حساسيت نشون ميداد

مامان یه گل پسرم👨پسر تابستانی   تو عطر کدام خوشبوترین گل جهانی؟که هرکجا مینویسمت شکوفه میدهی  

من همه چی بستم ولی مولفیکس بعد مای بی بی خوب بود.ببم جذبش کمه...بارلی حساسیت داد کلفته...مرسی هم همینطور کلفته....کانفی هم خوبه ولی گرونتره و کمتر گیر میاد....بعدم ک مولفیکس و تا سایز ۶ داره و ب بچه ها درشت میخوره..الان کلا پوشک هزار تومنی نداریم همه دو هزار تومنیه...کو کو می دیگه امتحان نکردم

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
بسته بزرگ رو چند میخری

عزيزم من پسرم و خيلي وقت از پوشک گرفتم.نميدونم قيمت چنده،چون راضي بودم گفتم مارکش بگم 

مامان یه گل پسرم👨پسر تابستانی   تو عطر کدام خوشبوترین گل جهانی؟که هرکجا مینویسمت شکوفه میدهی  

مولفیکس انصافا خیلی بده .. ردش رو پوست دخترم میموند .. مای بی بی بهتره از همشون ..بعدشم بارلی .. بارلی بزرگه و من احساس میکنم دخترم توش راحت ترو شادتره😂😂 انگار مال بابامه.. چ تبلیغی میکنم

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
عزيزم من پسرم و خيلي وقت از پوشک گرفتم.نميدونم قيمت چنده،چون راضي بودم گفتم مارکش بگم 

منم روزا رو گرفتم فقط یه بسته بزرگ میگیرم ۵۵البته کوروش رفاه میده ۸۵...فقط واسه شبش ....عیدم خونه هستیم میخوام شبا بگیرم از بی بی

منم روزا رو گرفتم فقط یه بسته بزرگ میگیرم ۵۵البته کوروش رفاه میده ۸۵...فقط واسه شبش ....عیدم خونه هس ...

اره هر چ زودتر بگيري بهتره.البته اگ بچتم همراهي کنه،من پسرم خيلي اذيت کرد...واااي چقدر گرون.اين فروشگاها و داروخانه گرون ميدن،مغازه ها ارزون تر ميدن.من هميشه کوچيک ميگرفتم هنوز نصف ي بستش دارم،شوهرم ميکه واس يادگاري برداشتي خخخ،اخ همه چيز پسرمو از بچگيش نگه ميدارم