2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه بار یادمه  دیدم خانمی گفته بود رحم داره جا باز میکنه برا همین تیر میکشه ...

فکر کنم دلیلش این باشه 

نگران نباش بسلامتی فارق بشی 😊

خوشگلی یک خانم به:شعور شخصیت حیا  و  طرز حرف زدنشه ...بقیه ش با یه دستمال مرطوب پاک میشه...
خوب دیگه هفته ۳۹ نزدیک زایمانی خوب طبیعیع. خطرناک چرا یهو دردت میگیره و میری بیمارستان و ایشالله میز ...

ممنون عزیزم میتونه نشانه باز شدن دهانه رحم‌باشه اخه چن روز پیش معاینه شدم بسته بود دهانه رحمم

ممنون عزیزم‌تکونای بچه رو تو واژن حس میکنم ولی نمیدونم چرا دردم نمیگیره

نگران نباش دقیقا می دونم چه حسی داری یاد خودم افتادم این روزهای قشنگ هم می گذره وفقط خاطره اش می مونه

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
نگران نباش دقیقا می دونم چه حسی داری یاد خودم افتادم این روزهای قشنگ هم می گذره وفقط خاطره اش می مون ...

عزیزم شما خودتون دردتون گرفت یا با امپول فشار زایمان کردین

عزیزم شما خودتون دردتون گرفت یا با امپول فشار زایمان کردین

منم از وقتم گذشت ماه دردداشتم ولی دردم نگرفت رفتم بستری شدم به زور امپول فشار دردم امد امارحم باز نشدواخر سز شدم

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭