2777
2789
عنوان

برای بار دوم قطع دسترسی شدم فقط بخاطر....

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 25 پست
خخخ،عزیزم مگه نگفتین حماقته ؟ یا من اشتباه برداشت کردم؟😁

عزیزم قبلش گفتم حتی اگر یه درصد حرف درستی باشه! (یعنی من مخالفم که مردم بخاطر این چندرغاز برن اونم هر سال در این صورت یه جای کار میلنگه! 😉 حتی اگر دولت قبل 22 پول بده با هدف اوردن مردم ب صحنه دیگه چندبار جواب میده نه هرسال اگر نه مردم راحت گول میخورن پس ) 

یعنی نه دولت اینکار میکنه نه مردم واسه پول میرن! 

قطع دسترسی نشم صلوات 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها این چند روزه به خاطر مناسبت پیش رو سایت رو خیلی رصد میکنن تا ازش گاف بگیرن نی نی یار ها رو در ...

احسنت  

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .
😁

سلام عزیزم این همه داریم میگیم تاپیک هایی نزنین که بحث بره سمت بحث سیاسی بعد تاپیک در مورد اتفاقات روز ممنوع هست در مورد هر یک از مسئولین ممنوع هست و هزاربار گفتیم خبرها رو از کانالها تو سایت منتشر نکنین شما تاپیک زدین که خودش ممنوع بود یک نفر هم پست هایی گذاشت که خوب نبود و قطع شد  

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

اخه حتی یه اخطار ندادن بلافاصله قطع دسترسی کردن 

منم همينطور بود قطع كرد ي دفه 

بخاطر ي حرف مثلا سياسي!

عيدي ك ندادن!

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
عزیزم مگ خبر نداری نی نی یار ها خاهرای روحانی و جهانگیری اند

مجبورن چون خودشون اونوقت براشون مشکل پیش میاد 

تنها یک مرد قدرتمند از عهده یک زن قوی بر می آید ، یک مرد ضعیف خواهد گفت او یک زن پرمدعاست•••          آنچه باور داشته باشید تبدیل به واقعیت دنیای شما می‌شود . باورهای قدرتمند براحساس، اعمال و دستاوردهای شما تاثیر می گذارد، اگر گرفتار باورهای غلط ، ترس ، تردید و حقارت باشید، هیچ چیز نمیتواند به شما کمک کند••• قانون زندگی قانون باورهاست•••

منم چندین بار قطع دسترسی دم 

تهش دیگه تو نینی سایت چیزی نمیگم 

چاره ای هم نیست والا

تو فقط زمانی می توانی درست بیندیشی که من منطق تو را با اندیشه ی نادرستی تحریک کنم و من فقط زمانی می توانم عقاید سخیفم را اصلاح کنم که تو اجازه ی سخن گفتن داشته باشی. 
سلام عزیزم این همه داریم میگیم تاپیک هایی نزنین که بحث بره سمت بحث سیاسی بعد تاپیک در مورد اتفاقات ر ...

عزیزم میتونستید یه اخطار بدین حداقل یا اینکه اون تایپیک رو حذف کنید نه اینکه از ریشه بزنید