2777
2789
عنوان

بازم دعوا

502 بازدید | 24 پست

سلام دوستان بخدا دیگه نمی کشم ما هیچ مهمونی نمیریم هیچ تفریحی نداریم حالا بعد چند ماه میخواستیم بریم شهرستان خونه پدرم همسرم صبح گفت کاری بیرون داره میره و میاد تا بریم ولی هنوز نیومده بچم پدرم رو دراورد از بس بهونه گرفت خسته شدم همیشه کارش همینه بخدا به مقدسات همیشه همین بساطو داریم از بس با خوبی بهش گفتم فایده نداشت نمیدونم چیکار کنم از دستش شما بودین چیکار میکردین با همچین شخصی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطوریم.تابستونا ک خوزستان گرمه میگه بزار هواش خوب بشه همه جا می برمت.حالا ک هوا خوبه میگه بزار یکمی  کار کنم پول دربیارم می برمت 😅😅😅.یه پارک ساده ک پول برا چشه.من غریبم اینجا.هیش دوستی هم ندارم. در خونه هم کلید میکنه میره.بچه هم ندارم.گاهی از شدت افسردگی گریه میکنم.چکار باید کرد عزیزم.؟ زندگی همینه.مردا فقط قول میدن...

تا جایی که میتونستم تحمل میکردم و سعی میکردم درستش کنم اگه نمیشد که دست بچمو میگرفتم و میرفتم خونه ی پدریم

لطفا هرموقع خواستید لایک کنید بجاش یه صلوات برام بفرستید ممنون💛
منم همینطوریم.تابستونا ک خوزستان گرمه میگه بزار هواش خوب بشه همه جا می برمت.حالا ک هوا خوبه میگه بزا ...

عزیزم من 18ساله کارم اینه باز خوبه شما یه جوابی بهتون میده ایشون اگه اعتراض کنم طلبکار میشه