2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیزم من 29 سالم و شوهرم 34 

آها من یکی ا دلیلاشم که هالا بچه نمیخام اینه که پیش مادرشوهرم زندگی میکنم میحام وقتی خودم خونه گرفتم بچه دار بشیم اون میگه الان که مامانمم کمکت کنه

استارتر به نظر من تا راضيش نكردي اقدام نكن 

من خودم دوتا بچه دارم به اصرار شوهرم دوتا شو اوردم با وجود اينكه مادرم و عاشق بچه ها ي وقتايي كلافه ميشم ميگم تقصير تو بود و من كه بچه نميخواستم 

حالا فكر كن مردا خيلي كم حوصله ترن بيشتر و زودتر كم ميارن

میگه شرایطش نداریم

پس بیخیال 

زن حامله نازکش میخواد .نباشه افسرده میشی.تا تقی ب توقی خورد ولت میکنه میگه به من چه خودت بچه خواستی.عاقل باش😠

1.بعضی پستام شوخیه 2.هرچه میخواهید فقط از پروردگار بخواهید

عزیزم بهتره اول با زبون خوش شوهرتو راضی کنی بعدا بگو دیر میشه میترسم دیگه بچه دار نشیم. وقتی مستاجر نباشی و یا یکم پسنداز داشته باشی دیگه وقتش بیاری هفت سال کافیه 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......