2777
2789

خانوما فردا چهل هفتم پر میشه دکترم کفته هشت صبح بیا بستریم کنن برا زایمان با امپول فشار

تا الان که دردی در کار نبوده میگن امپول فشار دردش بیشتره ضرر داره راست میگن؟ کیا تجربه داشتن 

یکم ترس برم داشته توروخدا دعا کنید 😭😭😭

روغن کرچک بگیر بخور

ان‌شالله راحت زایمان کنی

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم نترس 

تازه بهترم هست بچه زودتر ب دنیا می اد 

خاله ی من با امپول فشار تو یک و نیم تا دو ساعت زایید 

مشکلی نداری اصلن ؟ 

کاش بچه ی منم زودتر ب دنیا بیاد 

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

نگران نباش دختر خاله منم با امپول زایمان کرد ن ضرر نداره اون دردی هم ک میگن همون درد زایمانه چون میخواد بچت ب دنیا بیاد دردت شروع میشه

برو امید و توکلت بخدا انشاا... صحیح و سالم زایمان کنی

واااااای خوش به حالت به این فکر کن بالاخره تموم میشه.امروز دیگه نشستم و گریه کردم از بس همه جای بدنم درد میکرد😣😣😣😣😣😣😣ایشاله نی نیت سالم بیاد بغلت.ماها که درد پ..ریودی رو خیلی کشیدم زایمانم بالاخره تموم میشه.تو رو خدا برا نی نی تو دلی منم دعا کن

لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم.💜خدای مهربونم ممنون از معجزت تا همیشه سپاسگذارتم.مهرسای مامان خوش اومدی به زندگیمون.عشق مامان و بابا ۶/۱/۹۸

منم ده صلوات فرستادم برات 

بیا از نی نی بگو 🤩

اسمشو چی میذاری ؟ بچه چندومته؟

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

ای کاش دردات خودش شروع میشد،منم با آمپول فشار زاییدم ۱۹ ساعت طول کشید به مرگم راضی بودم

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر