2777
2789

دوستانی که در شرق هستن به اطلاعتشون برسونم در شرق تهران، منطقه ۱۴،  آموزشگاه زبان و ترمیک و پیش دبستان عالی دایر هست. 

با مدیریت خیلی عالی و قیمت مناسب تر از جاهای دیگه. اگه کسی دنبال قیمت خوب و کیفیت خوب هست گفتم اعلام کنم. چون  منصف هستن. دختر خودم اونجا زبان یاد میگیره کاملا راضی ام.

تابستون هم پیش دبستانیش شروع میشه.

خواستم بگم تا اگه کسی دنبال آموزشگاه زبان و پیش دبستان خوب هست معرفی کنم

آدرس آموزشگاه تکتا : خیابان نبرد شمالی ، کوچه احتشامی فر ( کوچه جنب بانک تجارت ) ، پلاک ۶ ، واحد ۱

بزرگترین گناه دل شکستنه،، حواست به زبونت باشه

استاد نیتیو مکالمه زبان هستم بصورت انلاین ...چنانچه تمایل دارید فرزندانتان از کودکز مهارت صحبت کردن به زبان دوم رو یادبگیرند از الان اقدام کنید .....انلاین بدون صرف هزینه رفت و امد ...اتلاف وقت و........بدون محدودیت مکان و زمان   حتی در ایام تعطیل 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.