2777
2789

سلام دوستان من سیکلم ۲۸ روزه . روز ۳۲ سیکل بتام ۸۸ بود و روز ۲۴ منفی بوده . 

الان نگرانم . 

یعنی ممکنه جنسیتش پسر باشه یا داره سقط میشه .؟؟

البته قرار هست تکرار کنم فردا ...

خو لقاحت دیربوده خواهر

واس منم اولی ۱۸بود

هرکسی نمیدونه ک چراحامله نمیشه اینوبخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/2429093/%d9%86%d8%a7%d8%b2%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%b9%d9%84%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%85%d8%ae%d8%aa%d9%84%d9%81%db%8c-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d9%85%d8%ab%d9%84

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم نگران نباش لقاحت دیرتر صورت گرفته ی هفته دیگه باز آز بده خیالت راحت بشه

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
سلام دوستان من سیکلم ۲۸ روزه . روز ۳۲ سیکل بتام ۸۸ بود و روز ۲۴ منفی بوده .  الان نگرانم .&nbs ...

بی بی چک ردی؟

بعضیا تو ادرارشون بتا زود میره بالا بعضیا تو خونشون نگران نباش 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
اون عدد دومی روز ۲۴ سیکل هست یا ۳۴؟ یعنی یه دفعه بتا دادی ۸۸ بوده بعد دوباره تکرار کردی منفی بود ...

سلام عزیزم روز ۲۴ منفی بود روز ۳۲ با ۴ روز تاخیر صبحش هاله بی بی بعد از دو دقیقه بود ساعت ۱۱ اونروز هم بتام ۸۸ بود .

یعنی ممکنه سقط بشه ؟؟

یا شاید پسره آروم بتام بالا میره ؟؟؟

کسی تجربه نداره ؟؟؟؟