2777
2789

پسرم زیاد داره وزن میگیره نگرانم میخوام بهش پستونک بدم نمیگیره وزن موقع تولدش 3550 بود تو 55 روزگی 7300 بود با قد 59 خیلی نگرانم شیر خودمو میخوره هر دوساعت تقریبا ده دیقه کمک کنید ممنون میشم از لطفتون

خدایا شکرت برای همه چیز مهربون من

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عیب نداره تا4ماهگی وزن میگیره بعدش کمترمیشه بده بخوره. نوش جونش😍😚

آخه چهار پنج ماهگی باید دوبرابر وزن تولدش بشه این تقریبا دو ماهگی دوبرابر شده خیلی زائد نیست به نظرتون

پسر منم بدنیا اومد ۳ کیلو بود.وقتی همسن پسرت بود ۶ کیلو شده بود.وزنش از نمودار زد بالا.الان ۷ ماهشه کم کم داره میاد تو نمودار.نگران نباش.فعالیتش ک بیشتر بشه وزنش کم میشه .مخصوصا موقع دندون دراوردن.پسر منم شیر خودمو میخوره

آخه چهار پنج ماهگی باید دوبرابر وزن تولدش بشه این تقریبا دو ماهگی دوبرابر شده خیلی زائد نیست به نظرت ...

بچه هرچی تپلی بهتر😌😌بچهای و وزن نمیگیرن میدونی. چقد اذیت میشن مامانهاشون خداروشکر کن وزن میگیره😍

برای سلامتی پسرم ی صلوات میفرسین😍ممنون میشم
پسر منم بدنیا اومد ۳ کیلو بود.وقتی همسن پسرت بود ۶ کیلو شده بود.وزنش از نمودار زد بالا.الان ۷ ماهشه ...

عزیزم از چند ماهگی کمتر وزن گرفت واومد تونمودار

بچه هرچی تپلی بهتر😌😌بچهای و وزن نمیگیرن میدونی. چقد اذیت میشن مامانهاشون خداروشکر کن وزن میگیره😍

نگرانم میگم نرمال بشه زیادی تتپلم خوب نیست