2777
2789
عنوان

درد ریشه ی موهای دخترم

1362 بازدید | 14 پست

دخترم 12 سالشه چند وقته ریشه ی موهاش قسمت فرق سرش درد می کنه دوست داره همش ماساژ بده 

اهمیت ندادم گفتم موقتی هست ولی الان میبینم موهایش خیلی کم حجم شده 

کسی تجربه  ای داره 

علتش چی میتونه باشه

اولین بارمه همچین چیزی میشنوم ببرش دکتر سریع

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوره ایه برا منم میشه یه مدت بعد درست میشه خودش 

موهام هم پره جای سوزن انداختن نیس😐

از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌
منم فکر کردم میگذره ولی دو هفته ست 

عب نداره برا منم طول میکشه 

چن روز یه بار میره حمام؟

از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌
عب نداره برا منم طول میکشه  چن روز یه بار میره حمام؟

تو حمام رفتن تنبله سه روز یا شاید چهار روز یبار

ولی کلا از حمام هم میاد همینه سریع دستش رو میبره رو سرش ماساژ میده  

تو حمام رفتن تنبله سه روز یا شاید چهار روز یبار ولی کلا از حمام هم میاد همینه سریع دستش رو میبره رو ...

خب فاصله حمامش رو کم کنه مثلا یه روز در میون درست میشه