2777
2789
از دوازدهم سیکلت اقدام کن یه شب در میون تا هجدهم 😙

ممنونم عزیزم 😚😚😚

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
واااای چ عالی😍😍😍😍هرموقع دم دست بودن حتما بفرست عکسشونو انشاالله ب امید خدا

چشم عزیزم حتما 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم داغون میشم سه روزه لکه بینی داشتم الانم خونریزی دارم دراز کشیدم دارم غصه میخوره ذوق داشتم حا ...

غصه نخور عزیزم انشاالله ک بارداری اگرم خدایی نکرده نبود ماه بعد عزیزمخودتو داغون نکن اینجوری

بچه ها من 11 ب 11 پریود میشدم آذر من ی رابطه پرخطر پر خطر داشتم قصد بارداری نداشتم ب همون خاطر من 1 هفته عقب انداختم شد 18 آذر پریود شدم

ماه بعد یعنی دی من 8 و 15 دی اقدام داشتم و 18 منتظر پری بودم ولی نیومد 25 روز عقب انداختم 13 این ماه یعنی بهمن پریود شدم حالا من ک میخوام اقدام کنم چ تاریخی بنظرتون منتظر پری باشم؟؟؟؟

من صبح ها شیره و ارده و پودر کنجد میخورم 

روزا دارچین و هل و زنجبیل دم میکنم میخورم 

صبح ها سیاه دانه و عسل میخورم 

خیلی کم سردی میخورم 

اها چند وقته اقدامی عزیز؟

من یک ساله میخوام اقدام کنم و بهم کیست میزنه و نشده 

این ماه دیگه کیست نداشتم دکتر گفت اقدام کن توکل به خدا کاش دیگ کیست نزنه بهم و باردار بشم 

ب امیدخدا ک بارداری چندروز مونده ب موعود پری؟

من پریودم گلم  تازه این ماه میخوام اقدام کنم 😊😊

من پریودم گلم  تازه این ماه میخوام اقدام کنم 😊😊

😂😂😄😄😄😄انشالله ک باردار میشی عزیزم منم 4 روزه ک پریودم و 3 روز دیگه یه شب درمیون اقدام میکنم یا کیت تخمک گذاری استفاده میکنم 😅😅 انشاالله ک برا عید ک میخوام برم شهرستان دو ماهه باشم الهم صل علی محمد و آل محمد انشالله ک همه باردار بشن خدایا بزرگیتو شکر😔😍😘

😂😂😄😄😄😄انشالله ک باردار میشی عزیزم منم 4 روزه ک پریودم و 3 روز دیگه یه شب درمیون اقدام میکنم یا ...

انشاالله که باردارمیشیی گلم

عزیزم کیت رو چجوری و کی باید استفاده کنیم؟؟