2777
2789

بچه هااا 

ادم ده کیلولاغرکنه 

فقط بندسوتینش گشادمیشه یاسینه هاشم کوچیک میشن؟؟؟

من ۶۶کیلوم ۱۵۷ام 

سایزم تااازه داره میشه ۹۰ 

بشم ۵۳...کیلوامیدی هست بشن ۸۰؟؟؟

توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورزش کنی کم‌میکنی

اره میرقصم تنند

توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم 

كسايي كه چاق ميشن معمولا حالا نه در همه كناره هاي سينه اشون هم بزرگ ميشه 

اين ها اگر لاغر كنن سينه ها كوچيكتر بنظر ميرسه چون چربي هاي كناره ها كمتر ميشه و اب مشه

مثلا من ٥٦  ام ميخوام بشم ٤٨ من كلا سينه هام سايزشون بزرگه مخصوصا از كناره ها 

وقتي كم ميكنم اونا هم كمتر ميشه قبلا هم كه ٤٨ بودم كوچيكتر بود تا الان كه ٥٦ ام با اينكه اختلاف وزني اونقدري نيست 

ولي تو سينه ها خيلي مشخصه ولي خب بستگي داره ديگه من مثلا قشنگ ميدونم يك كيلو هم چاقتر بشم اول از بازوها و سينه هام شروع ميشه 

بعضيا نه مثلا اول شكمشون يا ران هاشون چاق ميشه مثلا خواهر من برعكس منه 

كسايي كه چاق ميشن معمولا حالا نه در همه كناره هاي سينه اشون هم بزرگ ميشه  اين ها اگر لاغر كنن ...

درسته

اسمت با رژیمت همخونی نداره ها😀😀😀

خخخخخ ازدست نی نی سایت