2777
2789

دیدین بعضیا از کنارت رد میشن بوی عطرشون میپیچه و تا یکیدوروزهم بوش رو لباس میمونه؟ ی عطر اونجوری میشه بهم مهرفی کنید قیمتش مهم نیس چون داماد میخاد برا خنچم بخره😂بوی شیری و خنک هم دوست دارم تومایه هایgoodgirl

نارسیس صورتی

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوچی فلورا

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

گوجی بامبو😍عالی🙋خنک و فوق العاده🙋اگه تلخ هم میپسندی لالیک مشکی و بولگاری مشکی,ورساچم پخش بوش متوسطه اما نسبت به سه تای بالا یکم شیرین تره😉لامور لالیکم خوبه شیرینه نسبت به اون دوتا و پخش بوش متوسطه😉من هر کدومو واسه یه جا استفاده می کنم🙈

من شنیدم این بستگی به مزاج و فشار خون و پوست خسک و چرب و اینا داره

بعضیا کلا بدنشون خوشبو تره

و موندگاری عطر و‌ادکلنشون بیشتره

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

من پوستم خشکه و‌مزاجم گرم

برا این شرایط فقط عطر مردونه استفاده میکنم

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
گوجی بامبو😍عالی🙋خنک و فوق العاده🙋اگه تلخ هم میپسندی لالیک مشکی و بولگاری مشکی,ورساچم پخش بوش متوس ...

بولگاری هم خوبه ولی عزیزم بوی تلخ برا خانوم اوکیه؟ 

گوچی رو یکیشو تست کزدم عاشقشش شدم ولی بوی گل میداد اینی ک شما گفتی تو چ مایه است بوش

چ جالب! ولی عطر مردونه خوب میشه ینی؟ اخه خیلی فرقشه با زنونه

مردونه تلخ که ن مثل بلک افغان اینا ن ولی مثلا تامفورد مردونش خیلی خوبه یا عطرای سرد

چ قیمته

تو این گرونیا ۸۰۰

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
ادم گه بزنه ب بدنش بهتر از اینه😀😀😀😀

ای نمیری 😅😅😅

خو گفتی قیمتش مهم نی 😂