2777
2789
عنوان

زیر شاخه پزشکی چی بخونم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 123 پست
دو سااااال روزی ۱۲ ساااااااعت خوندی بعد تازه ازاد قبول شدی؟؟؟عزیزم رتبه های تک رقمی اکثرا یک سال روز ...

به هر حال عزیزم من  از سال سوم و پیش دانشگاهی  دو سال از عمرمو گذاشتم و الان راضیم همچین میگین آزاد  الان برین همبن ازاد هم نه مازاد و بین الملل قبول شین  ☺ واقعا رقابت سخت شده

رادیولوژی  اراد نداره استارتر

چی نداره؟

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رادیولوژی ارشد و دکترا داره؟

اره داره منتها نمیتونی مطب بزنی..ارشدشم اناتومی وفیزیک پزشکی واین چیزاست..فیزیولوژیم هست

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

واقعا پیراپزشکی انقد نیاز داره که همه میرن سمتش؟مگه چند نفر پرستار یا ماما تو یه بیمارستان نیازه؟ازمون استخدامی که چندسال یباره.مگه اینکه بگردین ببینین کجا جا خالی هس قرارداد ببندین

حالا شما تصمیمتو بگیرر برا کنکور بخوننن رتبههع هااا بیاااد بعددد 

من هرچی بخوام بهش میرسم برا دانشگاه آزاد باید اول به رشته فکر کنم قبولیش کاری نداره 

سال قبل رتبه یک ارشد دانشگاه آزاد شدم عزیزم

اره داره منتها نمیتونی مطب بزنی..ارشدشم اناتومی وفیزیک پزشکی واین چیزاست..فیزیولوژیم هست

آها..اره میدونم نمیشع مطب زد

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
پس آزاد نداره همون ترم چهارم میتونی حقوقم بگیری؟

نه بابا چه خبره؟وقتی ۴سال تموم شد ورفتی طرح حقوق میدن