2777
2789
عنوان

ست کردن فرش و مبل

1755 بازدید | 15 پست

سلام .من فرش اهورا سرمه ای خریدم رنگ پرده ی خونه هم سفیده . الان میخواستم مبل بخرم چه رنگی رو بخرم که بیشتر به فرش و بعد به پرده بیاد ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زرد میاد ..قرمز و زرشکی میاد ...سفید ..

فرشام چون تیره هستن نمیخوام مبلی زو بخرم که دیگه خونه رو خیلی تیره کنه . از طرفی رنگ روشن هم بخرم زود لک میفته . نمیدونم چه رنگی بخرم که نمای خونه رو شیک کنه و به فرشم بیاد زود هم لک نیفته اگه روشن باشه

فرشام چون تیره هستن نمیخوام مبلی زو بخرم که دیگه خونه رو خیلی تیره کنه . از طرفی رنگ روشن هم بخرم زو ...

کاش سورمه ای نمیخریدی ...ببین رنگ های تن کرم و قهوه ای خیلی تیره و زشت میشه رو سرمه ای ...به سرمه ای همونا که گفتم میاد ..بعدم لک نمیشه ..فوقش کاورشون کن ..یا جنسی بگیر که راحت پاک بشه ..زمینه تیره روش باید روشن کار بشه وگرنه خونه هم تاریک هم کوچیک و دلگیر دیده میشه

فرش من اینه الان نور افتاده و روشن نشون میده اما کلا رنگ سرمه ای غالب تر هستش . به راهنماییتون نیاز ...

آبی یا آجری روشن

تو ایران سخت‌ترین کار دفاع از حقوق زنانه. باید راجع به استقلال زنان با خانومایی بحث کنی که عکس پروفایلشون نوشته «آقامون گفته عکس نذارم» 

سلام .من دیشب از قسمت حساب کاربری تل  خارج شدم و بعد تل رو از رو صفحه گوشیم کامل حذف کردم .امروز خواستم دوباره نصب کنم اما‌وقتی شمارمو وارد میکنم با خطای Limit exceeded.Please try again later مواجه میشم .دیگه شمارمو نزدم به تل تا الان دوباره امتحان کردم بازم همین پیم میاد رو هر تلی امتحان میکنم اینطوریه . اما شماره دیگه که به تل میدم ایرادی نداره . ممنون میشم راهنمایی کنید مشکلم حل بشه ضروریه😔😢