من ۲میلیون و ۶۰۰ هر ماه قسط وام میدم(برا خرید خونه گرفتیم)تقریبا ۴۰۰ تومن میمونه ک ۱۰۰ تومنشو ور میدارم برا پس انداز مخفی،بقیش هم معمولا خرج خودم و بچه ها و خوردنی و اینجور چیزا میشه😉
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلاهم اینجوری نیست..وظیفه زن نیست مایحتاج خونه روتامین کنه عزیزم..هرکی هم خرج کنه ازخانومیه خودشه
كاملن درسته اين نظر خانماي سنتيه كه طبق قانون و عرف برا زن و مرد وظايف مشخصي رو قبول دارن. و حقوق زن و مردو برابر نميدونن. فقط تو ليست اين قوانين و سنت ها مرد اجازه چند همسري هم داره، حداقل صيغه. اگه با اونم مشكلي ندارين كه حله و مباركه
همسرتم نمیگه حقوقتو بده فلان چیز رو بخریم یا قسط بدیم یا بریم مسافرت؟
اصلاا ...از اول خودش گفت پولتو تو خونه خرج نکن ..البته که نمیگفت هم من همون تو جلسات اول میخواستم بگم که پیش دستی کرد ..خیلی هم برام مهم بود ...قسط هم نداریم چون کلن با بانک و وام و قسط مشکل داره ...البته من خودم قسط میدم از حقوقم جدا از شوهرم
ما مشترک خرج میکنیم. پول من بیشتر پس انداز میشه. اما هیچ ابایی ندارم از این که برای خونه گوشت و مرغ و میوه بخرم. آدم پول در میاره که راحت زندگی کنه. از نظر من زندگی مشترک یعنی همین. هر دو کار میکنیم، با هم خرج میکنیم. خیلی وقتها هم به همسرم دادم.