2777
2789

من ۲میلیون و ۶۰۰ هر ماه قسط وام میدم(برا خرید خونه گرفتیم)تقریبا ۴۰۰ تومن میمونه ک ۱۰۰ تومنشو ور میدارم برا پس انداز مخفی،بقیش هم معمولا خرج خودم و بچه ها و خوردنی و اینجور چیزا میشه😉

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرتون نمی گه مایحتاج خونه رو بخر؟

به پول من نیازی نداره..اوایل زندگی همش خرج خونه میشد..الان دیگه نه..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
همونطوري كه خانماي اينجا خودشونو صاحب همه اموال شوهر ميدونن و ناراحت ميشن حتي يه قرون ...

اصلاهم اینجوری نیست..وظیفه زن نیست مایحتاج خونه روتامین کنه عزیزم..هرکی هم خرج کنه ازخانومیه خودشه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
بچه ها یه سوال شماهایی که میگید خرج خانواده و مامانتون میکنید شوهرتون میدونه؟ چه عکس العملی نشون ...

من خیلییی واسه خونوادم خرج میکنم..به شوهرم نمیگم..میدونم خوشش نمیاد..ولی به پول من اصلا نیازی نداره..نیازداشت اولویت اول همسرم بود

بچه ها یه سوال شماهایی که میگید خرج خانواده و مامانتون میکنید شوهرتون میدونه؟ چه عکس العملی نشون ...

به لحاظ شرعی مرد حق نداره در مورد اموال زن نظری بده. نمیتونه بگه چقدر در میاری و خرج چی میکنی.

تیکر یک سالگی پسر دومم...
اصلاهم اینجوری نیست..وظیفه زن نیست مایحتاج خونه روتامین کنه عزیزم..هرکی هم خرج کنه ازخانومیه خودشه

كاملن درسته اين نظر خانماي سنتيه كه طبق قانون و عرف برا زن و مرد وظايف مشخصي رو قبول دارن. و حقوق زن و مردو برابر نميدونن. فقط تو ليست اين قوانين و سنت ها مرد اجازه چند همسري هم داره، حداقل صيغه. اگه با اونم مشكلي ندارين كه حله و مباركه 

همسرتم نمیگه حقوقتو بده فلان چیز رو بخریم یا قسط بدیم یا بریم مسافرت؟

اصلاا ...از اول خودش گفت پولتو تو خونه خرج نکن ..البته که نمیگفت هم من همون تو جلسات اول میخواستم بگم که پیش دستی کرد ..خیلی هم برام مهم بود ...قسط هم نداریم چون کلن با بانک و وام و قسط مشکل داره ...البته من خودم قسط میدم از حقوقم جدا از شوهرم 

همه مردا زورشون میاد ولی بعضیا به زبون نمیارن

من به غیر ممکن اعتقاد ندارم!

ماباهم درمیاریم با هم خرج میکنیم و به مفهوم زندگی مشترک با حقوق برابر اعتقاد داریم 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
كاملن درسته اين نظر خانماي سنتيه كه طبق قانون و عرف برا زن و مرد وظايف مشخصي رو قبول دارن. و حق ...

اتفاقا اصلا سنتی نیستم..۵سال اول زندگی نیازداشت میدادم بهش..حتی کارت حقوقمو میدادم بهش..حقوقمم زیادبود..ولی الان نیازی نداره..به زور ببرم بدم پولامو بهش؟اینهمه پدرمادرم زحمت کشیدن برام،نباید جبران کنم؟

ما مشترک خرج میکنیم. پول من بیشتر پس انداز میشه. اما هیچ ابایی ندارم از این که برای خونه گوشت و مرغ و میوه بخرم. آدم پول در میاره که راحت زندگی کنه. از نظر من زندگی مشترک یعنی همین. هر دو کار میکنیم، با هم خرج میکنیم. خیلی وقتها هم به همسرم دادم.

تیکر یک سالگی پسر دومم...