2777
2789

من یه سال یه جایی کار کردم همه ادعا مذهبیشون تا آسمون میرف که ما حق کسی رو نمیخوریم و این حرفها ولی تا جایی که راه داشت از حقوقم مزایام و اینا خوردن حالا سابقه بیمم رو دیدم خواستم هدیه ی ازدواجی که تامین اجتماعی میده رو بگیرم دیدم دو ماه کمم وختی پرسیدم دیدم اینا چهارماه و نیم بیمه  واسم رد کردن حالا به نظرتون برم شکایت کنم سابقمو بگیرم اخه من سال ۹۲ اونجا کار کردم عقدم ۹۴ بوده 

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲

از یه طرف دیگه مدارک کافی ندارم میترسم برم شکایت کنم سنگ رو یخ بشم و بهم بخندند از طرفی اونا خیلی مذهبی نمان میترسم تو اداره بیمه با آشنا بازی منو شکست بدن

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مدرک داری برو حتمن

فقط اینو بدون ممکنه بعد از شکایت عذرتو بخوان و نزارن دیگه اونجا کار کنی

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
اگه مدرک داری برو حتمن فقط اینو بدون ممکنه بعد از شکایت عذرتو بخوان و نزارن دیگه اونجا کار کنی

اونجا کار نمیکنم دیگه سال ۹۲ اونجا کار کردم 

این هدیه ازدواج چیه؟!

من ۱۵ سال سابقه دارم

ولی قبل از عقد تا الان دیگه نرفتم سر کار

آیا شامل حال منم میشه؟! یا باید موقع ازدواج بیمه باشی؟!!

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
از یه طرف دیگه مدارک کافی ندارم میترسم برم شکایت کنم سنگ رو یخ بشم و بهم بخندند از طرفی اونا خیلی مذ ...

حالا امتحان کن شاید تونستی حقتو بگیری  و یه توصیه طلایی از مذهبی نماها فرار کن بار بعدی برای هرکاری اعم از خرید و فروش و یا اشتعال خدمات مشاوره یا سفر  یا دوستی یا  هرچی  برو سراغ برعکسشون تجربه ثابت کرده  که خیلی بهتر جواب میگیری متاسفم ولی این یه حقیقته 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
بهت تعلق نمیگیره که باید 18 ماه دایم اونجا کار کنی موقع عقد اونجا باشی

عزیزم من بلافاصله بعد اونجا جاهای دیگه استخدام شدم و بیمه دارم فقط هم واسه هدیه ازدواج نیس کلا منظورم اینه حقمو خوردن دوس دارم حقمو بگیرم ولی اونا هم خیلی برش دارن میترسم سنگ رو یخم کنن

حالا امتحان کن شاید تونستی حقتو بگیری  و یه توصیه طلایی از مذهبی نماها فرار کن بار بعدی برای هر ...

اره دقیقاااااااا

صد در صد اونا ماست مالیش میكنن

خودمم این فکر رو میکنم با این شرایط شکایت کنم که بدونن  ساده نیستم اه فکر ش اعصابمو خرد میکنه 😖