2777
2789

سه ماه پريود نشدم خيلي داغونم😔كلا چن ساليه نامزتبه پريوديم دكترم رفتم ولي باز خوب نشدم  باز ميخواستم برم دكتر فقط نميدونم   

برم دكترزنان 

ياك 

طب سنتي وداروگياهي كدومشو برم لطفا راهنماييم كنيد 😔🙏

❄️❄️  كسيكه نبودتوحس نكنه وجودتم حس نميكنه 👌👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رازیانه تنظیم کننده هورمونه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

رازیانه دم کن بخور

صبح‌ناشتا عسل و سیاهدانه‌بخور

حجامت عام انجام بده

زیر سینه ها و تخمدانها روبادکش کن

صبح و شب ب مدت ۲۰ دقیقه شکمتو با روغن زیتون‌ماساژ بدورزش کن

سردی نخور

خرما بخور

دکترم حتما برو

همه‌دنیای من نگاه مَمَد😍

عزیزم تنبلی تخمدان داری

وهمیشه بایددارواستفاده کنی

اگه وزنت زیاده .کم کنی پریودت منظم میشه

اصلانگرانی نداره

من خودم دارم وهمیشه برای پریوددارومیخورم

یه دخترم دارم

هیچ کس برای من،تونمی شود😍😍😍
برای اینکه پریودت بیاد الان پوست پیاز زرد رو بجوشون  مزش بده ولی معجزس

يني نرم آمپول بزنم پريودشم ميشه باپوست پياز 

❄️❄️  كسيكه نبودتوحس نكنه وجودتم حس نميكنه 👌👌

وااااای خدا خیلی بده خیلی بد من چندماه پیش اینجوری شدم حتی آمپول دوتا زدم فایده نداشت صورتم پر جوشای هورمونی شده بود خلاصه دکتر بهم استرومارین و مدورکسی داد سریکماه شدم بعدش دوفاستون داد برا ماه های بعد کاملا تنظیم شد ولی یه بدبختی که هست تا قرص میخوریم خوبه ولی بعدش بهم میریزه اخه تاکی قرص

خدایا به امید تو ...