دخترمو وقتی سه روزش بود بردم پیش بهترین متخصص بعد پوشکش و باز کرد ب من و مامانم ی جایی رو قسمت شخصی دخترم نشون داد گفت این بکارتشه حتی بهش ناخن زد و گفت همینی ک دارم بهش ناخن میزنم، گفت شما اینجارو دست نزنید بقیه جاها و چرب کنید نسوزه، حالا سوالم اینه مگه بکارت بیرونه آخه؟ الان ک داشتم تمیزش میکردم نگاه کردم دیدم اینقد از ترسم وسطش و تمیز نکردم پر از سفیدیه با دستمال مرطوب تمیز کردم حسابی ترسیدم عفونت باشه، حالا کل بدنم میلرزه نکنه ب بکارتش آسیب بزنم با این کارام، توروخدا یکم راهنماییم کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دکتر دری وری گفته پس ما مگه بچه هامون پی پی میکرد نشستیم فقط مال دختر رو از پاییی دست بکش به سمت بالا نه از بالا به پایین دختر خوب نشوری عفونت میگیره مخصوصا دخترا که زود میگیرن و خیلی باید تمیز کنی با دقت که مدفوع نمونه بین پاهاش در ضمن هیچی مثل اب نمیشه دستمال نرطوب خوب نیست نزن مگه مواقع ضروری که بیرونی دسترسی به اب نداری