2777
2789
عنوان

اولین تولدتون

202 بازدید | 12 پست

امشب شب تولدمه برای همین خواستم بیاین بگید اولین تولدتون بعد ازدواجتون چجوری گذشت؟!

من کلاس داشتم ظهر اومدم خونه چون یه روز زودتر جشن گرفته بود نمیدونستم. کل فامیل خونمون بودن. اینقد شوکه شدم که اولش فکر کردم مامانم همه رو گفته و زده تو برنامه تولد دونفره امون...عصبی شدم ولی وقتی شوهرمو کیک به دست دیدم ذوق زده شدم خخخخ

یه مادر گیتاریست و آرایشگر، دانشجوی اقتصاد و عاشق همسرم و زندگی سه نفرمون😍🧿 

خواهر شوهرام برام دسته گل و کادو خریدن اومدن خونمون  بعد از ظهر 

خودمون هم شب دوتایی تولد گرفتیم

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نامزدم با خانوادش اینا با کیکو خوراکی و کادو اومدن خونمون 😊😊سوپرایز نبود ولی خوب بود خوش گذشت 

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳

من تو فاصله خواستگاری تا نامزدی تولدم بود. برام یه پلاک زنجیر و یه مجسمه خیلی ناز کریستال خریده بود. گفت اگر بابات تورو بهم نداد بمونه یادگار

بعد ازدواج هم برام غذا سازز با یه تاپ و شلوارک خریده بود بره بود گذاشته ببود خونه با یه عالمه تزیین و کیک. بیرون بودیم رفتیم خونه یهو دیدم شوکه شدم 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

ای جان. تا ساعت ۸ شب خبری ازش نبود. زنگ میزدم انگار نه انگار خبریه و میگفت کار دارم زنگت میزنم. پیش دوستمم سرم شلوغه

یهو دو دقیقه نشد زنگ خونمونو زدن. با خانوادش و کیک و اینا اومد خونمون.

اولش هیچ کادویی دستش نبود. بعد یکی بهش زنگ زد، گفت باشه باشه الان میرم الان از توی ماشین برات میخونمش. وقتی برگشت یه خرس  بزززرگ دستش بودد. خلی ذوق کردم

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون

چند روز قبل تولدم قرار بود بیاد خونمون،اپلین باربم بود ک با هم تنها بودیم

اصلا انتظار نداشتم،کلی سوپرایز شدم با دسته گل و کیک و کادو پشت در دیدمش

اگه توهین میکنی و جوابتو نمیدم،فکر نکن نمیتونم، شخصیتم اجازه نمیده با آدمای بی ارزش دهن به دهن بشم....