2777
2789
عنوان

بی بی چک

210 بازدید | 19 پست

بچه ها من بی بی ۳ تا زدم روز ۲۶ ۲۷ ۲۸ پریودی مثبت بودن روز ۲۸ پریودی ازمایشم منفی بود هم حالت تهوع دارم  و استفراغ هم کردم هم سرگیجه هم کمر درد تخمدانامم درد میکنن روز ۲۸ پریودی یه لکه اندازه ۱ قطره دیدم دیگه چیزی ندیدم تا ۳۰ پریودی ترشح های کم قهوه ای دارم که از دیروز صبح قطع شده پریودمم نامنظم و الان روز ۳۴ پریودی هستم و اصلا خون ندیدم فقط ترشح های قهوه ای دیدم الان بی بی زدم یعنی بهش اعتماد کنم ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه آره درسته همونجاهلال افتادیه بعد

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

مبارکه😄😄

خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم 

مبااااارکه

منم امروز بی بی چکم دوخط شد

دعا کتید بمونه برام

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
مبااااارکه منم امروز بی بی چکم دوخط شد دعا کتید بمونه برام

ان شالله به حق حضرت زهرا....امضاتون خیلی جالب بود...برای منم دعاکنین خدا به زودی بهم نی نی سالم و صالح بده....این ماه سقط کردم

اللهم عجل لولیک الفرج