2777
2789
عنوان

ازمایش بتا

700 بازدید | 65 پست

سلام دوستان عزیز❤

من الان رفتم از دادم میگن دعای بقیه برای دیگران خیای زود  مستجاب میشه .میشه با دلای پاکتون برام دعا کنین مثبت باشه و مشکلی پیش نیاد🙏😘

خدایا شکرت بابت همه داشته هام😍🙏😘

انشاالله مثبته چند روزه عقب انداختی

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله که جوابش مثبت ودم عیدی دلاتون شادبشه

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

انشالله به حق این روزهای عزیز و به حق بی بی فاطمه زهرا مثبت باشهههههه و من خاله شم 😜😜😜 منم اول اسفند میرم تحت نظر دکتر برا حاملگی من یه مرداد ماه امسال سقط داشتم حالا گذاشتم فرورذین اقدام کنم ببینم خدا چی میخواد 

انشالله که جوابش مثبت ودم عیدی دلاتون شادبشه

عزیزم شما چند روز عقب انداختی فهمیدی بارداری

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه
عزیزم شما چند روز عقب انداختی فهمیدی بارداری

۴روز

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
امروز روز 30پریمه بعضی وقتا دورهام35روزس بعضی وقتام 28 یعنی زمان مشخصی نداره😂

تست نزدی

۴روز

با تست فهمیدی

الهی آمین انشاالله خدای مهربون بهت یه نی نی سالم وصالح بده اللهّمَ صَلّی علی مُحَّمدوآل مُحَّمد

منم منتظرم😍دوستان برای منم دعا کنید

اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس.. <<<<<<<
مرسی از همتون عزیزان 😘😘ایشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه

برا منم دعا کن