2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش . برای خیلی ها پیش میاد . باید شیاف استفاده کنی  سونو رفتی ؟ جنین تشکیل شده؟ قلبش ...

سونو ۶هفته بوووود گفت زوده ساک و کیسه زرده هست جنین رو ندیر قرار بود پنجشنبه دوباره برم سونو

رو فرنگی بشین ...زیاد نرو دستشویی 

استراحت مطلق داشته باش 

شیافت صددرصد استفاده کن 

چیزای گرمی نخور

لازم باشه دکتر بت امپولم میده 

حتما برو دکتر

خـــدایــا شکـرت 😍مـامـان دوقـلوهــا😍امیرو ارمین😍😘

من ماه هفتم ،خونریزی کردم ،سریع زنگ زدم دکترم ،گفت فقط استراحت مطلق کن تا بیایی پیشم .حتما به دکترت زنگ بزن یا برو پیشش،انشاا... چیزی نیست.واسه من که به خیر گذشت،حتما همین الان پیگیری کن

یعنی داره سقط میشه؟دردی ندارم ولی

ن عزیزم اگه شدید نیس در حد چن تا لکه اس فقط استراحت کن زیادم از پله بالا و پایین نرو کارایه سنگین نکن سرپام نباش

نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟
یعنی داره سقط میشه؟دردی ندارم ولی

عزیرم استرس به خودت نده .

حالتو میفهمم .

خودم این روزارو تجربه کردم . 

هرچیزی ممکنه ولی بهترین راه مشورت با دکترته .

چون ما اینجا تجربیاتمونو فقط میگیم و ممکنه شما دچار استرس بشی . 

ممکنه دکترت سونو کنه و برات شیاف تحویز کنه تا حلوی خونریزی رو بگیره

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
عزیرم استرس به خودت نده . حالتو میفهمم . خودم این روزارو تجربه کردم .  هرچیزی ممکنه ولی بهتر ...

الان زنگ زدم بهم شیاف فرتیژست گفت مصرف کن شبی یکی.سونو گفت نمیخواد...یعنی نرم سونو