2777
2789
عنوان

بحث شوهرم با داداشم.چیکار‌کنم؟

3426 بازدید | 93 پست

سلام من خودم ۲۲ سالمه یک داداش دارم ۲۹سالشه.قبلا ب منو شوهرم کار نداشت.حتی وقتی تو عقد بودیم و کلی مشکل داشتیم(البته اون وقتا تازه خونشو از خونه مامانم اینا جدا کرده بود)

دیشب رفته بودیم خونش سر بزنیم بهش شوهرم درمورد یک چیزی باهام تند حرف زد.یکهو داداشم بهش گفت خودتو جمع کن دفعه آخرت باشه اینطوری رفتار میکنی.شوهرمم تو راه برگشت کلی بهم گفت چرا جوابش ندادی؟😑آخه من چی بگم؟

این یک نمونش بود.این یکی دوماه چندتا حرف زده شوهرمم بهش چیزی نگفته ولی میگه سری بعدی تو روابط ما دخالت کنه میزنمش😑😑😑😑😑😑😑

یه صلوات برای همه نی نی سایتی ها، و برای خوب موندن حال دل خانوادمون💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت درست میگه

کسی حق نداره تو روابط شما دخالت کنه

شما هم باید یه چیزی به داداشت میگفتی که ینی دخالت نکن

من اجازه نمیدم نه مامانم نه خواهرم اینا هیچکس دخالت کنه تو زندگیم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2475737/تاپیک-متفاوت-جاری-تون-رو-چی-صدا-میزنید

هنوز جاریتو پیدا نکردی؟

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

وا خب شوهرت نباید جلو بقیه الخصوص خانوادت باهات بد صحبت کنه بالاخره پدر مادرو برادر ادمن ناراحت میشن.شمابهش بگو  شماازاین ب بعدخودتو کنترل کن جلو کسی توهین نکن که جوابتو ندن

🤣🤣نظرم عوض شد مامان نیکانم😍
شوهرت چه رويى داره جلو داداشت باهات تند صحبت ميكنه 😐 اتفاقا كار درست رو برادرت كرده! شوهرت حق ن ...

دقیقنننن

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷