2777
2789
عنوان

شوهرم دختر کوچولوم رو حمام برد اشکال داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5165 بازدید | 92 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اولی گف نه هزار نفر میگن نه😂 

حالا وزنی ک نداره دخترت یه ساعتم نمیخواد بشوریش ک کمرت بدتر شه 

بنظرم خودت ببرش 

حالا کمم اتفاق نمیوفته ها یه سری داستانا... 

تو همین سایت یکی میگف چند سال پدرش بهش ... 

کمم ب گوشمون نرسیده این چیزا 

خواهشا نگید نگاه جنسی نداشته باش و باباشه مگه چ اشکالی داره 

منم نگفتم حتما چیزی میشه ولی خودش ببره بهتره 

تنها یک مرد قدرتمند از عهده یک زن قوی بر می آید ، یک مرد ضعیف خواهد گفت او یک زن پرمدعاست•••          آنچه باور داشته باشید تبدیل به واقعیت دنیای شما می‌شود . باورهای قدرتمند براحساس، اعمال و دستاوردهای شما تاثیر می گذارد، اگر گرفتار باورهای غلط ، ترس ، تردید و حقارت باشید، هیچ چیز نمیتواند به شما کمک کند••• قانون زندگی قانون باورهاست•••

وااا اگه به اشکال باشه پس مادر پسربچه ها هم نباس پسرشونو ببرن حموم یا لباس تن کن یا هرچی...چ فرقی داره باباشه از کمر خودشه بچه😶

گاهی گمان نمیکنی وخوب میشود...گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود....
نه هیچ اشکالی نداره پدرشه    

نظراتم خیلی نزدیک نظراتته😍

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

نههههههههه😳😳😳😳😳😳😳😬روزایی که خونس شوهرم من نمیبرم دشویی اون میبره حمومم همینطور .قبلنام که یه سالش تموم شده بود شبا که اون میبرد میشست .بعضی وقتام پوشکشو عوض نیکرد .الانم که دوسالشه تا میکه جیش شوهرم زود میبردش اگه خونه باشه

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
ولکنم به نظراتت اتصالی کرده    

😂😂😂😂

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...