2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگي داره

من تو ان تي ٣٤ بود

تو انومالي هم برام نوشت كه شده بود ٣٠ چون كم شده بود دوباره تو ٢١ هفته انجام دادم بازم ٣٠ بود

ديگه تو ٢٩ هفته انجام دادم كه كمتر نشده بود و دكترم گفت تو اين سن بارداري خوبه و كم نيست

البته از ١٨ تا ٢٩ هفته استراحت كردم

خدايا خودت حافظ پسرم باش
منم تو همون غربالگری اندازه گرفتن. 31 بود و سرکلاژ شدم

يعني تو چندهفتگي سركلاژ شدين؟من تو تو ان تي ٣٤ و تو ١٨ هفته ٣٠ بودم اما سركلاژ نشدم

فقط استراحت نسبي داشتم

خدايا خودت حافظ پسرم باش
بستگي داره من تو ان تي ٣٤ بود تو انومالي هم برام نوشت كه شده بود ٣٠ چون كم شده بود دوباره تو ٢١ هف ...

من تو ان تی 40 بودم ولی دیگه واسم ننوشت که انجام بدم برم بنظرتون خودم بگم اندازه بگیره

من تو ان تی 40 بودم ولی دیگه واسم ننوشت که انجام بدم برم بنظرتون خودم بگم اندازه بگیره

۴۰ خوبه 

من ۳۱ بودم دوازده هفته 

سونو آنومالی شدم ۲۷😣

از اون موقع استراحت دارم تا دو روز پیش که دوباره شده بود ۳۰

دکترم سرکلاژ نکرد 

فقط استراحت میکنم.

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
ببخشید سوال میکنم. طول سرویکس رو با همون سونوی شکمی اندازه میگیرن یا معاینه میکنن ؟؟  هفته دیگ ...

من همش سونو شكمي دادم البته سونو واژينال ميگن دقيقتره اما من خودم نخواستم فكر كردم خطر داره

خدايا خودت حافظ پسرم باش